Votre magasin Turnhout

MAGASIN 90,9% de clients satisfaits 1175 Commentaires
ATELIER | DECATHLON 90,2% de clients satisfaits 61 Commentaires

Contacter le magasin

Contactez-nous: 01/4443200

Steenweg Op Gierle, 221 2300 Turnhout BE Itinéraire

Turnhout

Heures d'ouverture

Magasin de sport Turnhout

Un mot du gérant du magasin

Beste klant, Team Decathlon Turnhout kijkt ernaar uit u te mogen ontvangen in de winkel. Onze sportievelingen staan voor u klaar. Tot snel!

Michiel

NOTRE SERVICES

Personalisatie

Personaliseer jouw sportmateriaal! Bedrukkingen zijn mogelijk op kledij / rugzakken / handdoeken / voetbalschoenen. Bij bestellingen <7 stuks kan dit binnen het half uur uitgevoerd worden.* Voor grote bestellingen kan een aangepaste offerte worden aangevraagd. * afhankelijk van de drukte in de winkel.

Turnhout, Votre Magasin Sur les réseaux sociaux

Dernier commentaire concernant ce magasin

90,9% de clients satisfaits
Sur la base de 1175 évaluations
Satisfait(e)
J’ai trouvété ce que je cherchait avec satisfaction.
Lire plus

Dernier commentaire concernant l'atelier

90,2% de clients satisfaits
Sur la base de 61 évaluations
Satisfait(e)
Ik heb een jogging voor mijn zoontje gekocht. Gewoon afgerekend aan de self service kassa. Toen ik thuis kwam merkte ik echter dat er een beveiliging aan de jogging zat die ik er niet zelf af kon doen !!! Nergens werd gemeld dat ik dit nog moest laten verwijderen in de winkel !! Ik moest dus terug naar de winkel rijden. Daar moest ik eerst mijn kassa ticket laten zien terwijl men zag dat ik met de jogging binnen kwam. Net alsof ik het gestolen had !! Ik zei dat ik vind dat het niet kan dat ik hiervoor moest terug komen en dat men dan nog deed alsof ik het gestolen had !!! Men toonde helemaal geen begrip en zei dat het alarm had moeten afgaan. Maar dit was niet gebeurd !! Niet bij het buiten gaan en niet bij het terug binnen komen ! Men toonde totaal geen begrip voor het feit dat ik dit geen stijl vind. Ik heb dit vandaag al tegen een paar kennissen verteld en blijkbaar ben ik niet de enige die dit al voorhad... Ik vind dit echt niet kunnen...
Lire plus
Réponse du magasin
Beste Heidi,

Bedankt voor je review en alvast onze excuses voor het ongemak.  We begrijpen dat dit inderdaad een vervelende situatie is.  Onze medewerkers proberen steeds goed mee op te letten dat niemand die producten met een beveiliging aankoopt de beveiliging vergeet, maar helaas  lukt dit niet altijd voor iedereen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. 

Joke
Team Decathlon Turnhout
Lire plus