HOE KIES IK DE JUISTE SPORTBEHA?

De keuze van een juiste sportbeha is heel belangrijk. Een goede sportbeha zorgt niet alleen voor comfort tijdens het sporten, maar voorkomt ook pijn of zelfs blijvende letstels aan je borsten.

Hoe kies je nu een sportbeha die bij jou past?

We leggen je graag de verschillen uit tussen onze verschillende sportbeha's en waar je op moet letten om de juiste keuze te maken. Al onze sportbeha's zijn beha's zonder beugel die speciaal ontwikkeld zijn om te sporten en je de juiste ondersteuning bieden.

ONZE LOOPBEHA'S

Kies jouw sportbeha

In deze video vergelijken we 4 verschillende loopbeha's van Kalenji.

Kies jouw sportbeha

4 SPORTBEHA'S GETEST EN GOEDGEKEURD

Basic beha

Basic beha

Een sportbeha zonder beugel die gemaakt is uit 1 stuk en kan ook ideaal gebruikt worden als 'eerste beha'.

Classic beha

Classic beha

Deze beha gelijkt het meeste op een klassieke beha zonder beugel. Hij is dan ook zeer gemakkelijk aan te trekken dankzij de sluiting op de rug.

Run Comfort sportbeha

Run Comfort sportbeha

Qua schokdemping is deze beha veruit de beste uit het gamma.

Sportbeha met rits

Sportbeha met rits

Ideaal voor vrouwen met een grotere cupmaat. Hou er vooral rekening mee dat een juiste maat van je beha zeer belangrijk is! Een sportbeha mag niet te los zitten, maar de bandjes mogen ook niet in je huid snijden.

ONTDEK IN DETAIL DE RUN COMFORT BEHA

Texte alternative image

In deze video verdiepen we ons in de Run Comfort sportbeha van Kalenji. Deze beha zonder beugel is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die sporten aan hoge intensiteit. Vooral de ondersteuning is een zeer belangrijk kenmerk van een sportbeha, de Run Comfort verminderd schokken dan ook tot 44%. Extra pluspunt: je kan ook de bijpassende slips aankopen zodat je steeds helemaal assorti bent!

Texte alternative image

RUN COMFORT BEHA

goede ondersteuning

goede ondersteuning

gemakkelijk openen en sluiten

gemakkelijk openen en sluiten

zweetafvoer

zweetafvoer

pasvorm en comfort

pasvorm en comfort


Onze tips

HOE KIES IK EEN SPORTBEHA OM TE LOPEN?

Je borsten krijgen het zwaar te verduren terwijl je loopt, en daardoor verslappen ze sneller. Alle behatopjes en sportbeha's van Kalenji zijn speciaal ontworpen om je boezem te beschermen tegen de stevige en herhaalde schokken tijdens een run. Maar welke kies je? Voor welke boezem?

Lees meer

HOE KIES IK EEN SPORTBEHA?

Omdat tijdens een fitness training je borsten zwaar worden belast, moeten ze goed worden ondersteund door middel van een sportbeha. Maar waar moet je op letten als je een sportbeha kiest? Je sportbeha moet aangepast zijn aan je maat en aan de intensiteit van de impact van de training. Hier zijn drie criteria voor het kiezen van een goede beha: de ondersteuning van de borsten, het ademende vermogen en het comfort.

Lees meer

HOE EEN SPORTBEHA VOOR CARDIOTRAINING KIEZEN?

Je sportbeha is net zo belangrijk als je sportschoenen! Als je aan cardiofitness doet, is het essentieel dat je borsten voldoende ondersteuning krijgen! Lees onze tips om je te helpen kiezen. Tijdens een cardiotraining krijgen je borsten immers schokken te verduren, wat je cupmaat of leeftijd ook is.

Lees meer