Zaklampen

Zaklamp & Oplaadbare zaklamp

Hulp bij je keuze
Hoe kies je een zaklamp?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
Dynamo zaklamp en powerbank 900 PWB 210 lumen
€2500
4.7/5 Op basis van 6 Beoordelingen in de winkels en online

ZAKLAMPEN VOOR ELK GEBRUIK


Goede verlichting is van cruciaal belang als je graag sport op tijdstippen en locaties waar er weinig licht is. Hieronder vertellen we je meer over de beschikbare zaklampen en hun eigenschappen.

Wist je overigens dat je al onze zaklampen ook als een efficiënte noodoplossing kunt gebruiken. Je kunt ze gemakkelijk opbergen in een lade in je huis/appartement, in het handschoenenkastje van je auto of zelfs in een motortas om ze bij de hand te houden. Je zult zien, een zaklamp kan altijd van pas komen!


UITZONDERLIJKE EIGENSCHAPPEN VAN ZAKLAMPEN


Het is een van de meest gebruikte producten bij activiteiten als kamperen of wandelen ... Maar eigenlijk kun je een zaklamp ook voor heel wat andere sportactiviteiten in het donker of bij weinig licht gebruiken. We raden je dan ook aan om te kiezen voor een lamp die het best aan je behoeften beantwoordt. We hebben hieronder alvast de verschillende types op een rijtje gezet om het voor jou wat gemakkelijker te maken.


LEDLAMP VOOR MEER ZICHTBAARHEID


Ledlampen hebben een hoge lichtsterkte en zijn bijzonder zuinig in gebruik. Je kunt ze daardoor verschillende uren laten branden. In deze categorie heb je ook zaklampen met een dynamo. Je hebt dan geen batterijen meer nodig omdat je de batterij kunt opladen door enkele tientallen seconden aan de hendel te draaien. Ledlampen hebben ook een kleine ecologische voetafdruk omdat ze gerecycleerd kunnen worden.


EEN OPLAADBARE ZAKLAMP: HANDIG OM ENERGIE TE BESPAREN


Dit product is een uitstekende keuze als je een investering op lange termijn wilt doen. Je hebt geen namelijk geen batterijen nodig omdat de lamp over een oplaadsysteem beschikt. Opladen kan via nestroom of een dynamo.

Wanneer je beslist hebt welk type zaklamp je nodig hebt, is het belangrijk om naar het aantal lumen van de lamp te kijken.


WAT ZIJN LUMEN?


Deze eenheid meet de hoeveelheid licht die een lichtbron uitstraalt. Houd bij je aankoop rekening met de volgende regel: "hoe meer lumen, hoe meer licht". Vergeet wel niet dat je stroomverbruik ook toeneemt als je voor een lamp met meer lumen kiest.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken