Elleboog

Elleboogbrace

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters 2
Filter op prijs
4.4/5 Op basis van 220 Beoordelingen in de winkels en online

Waar kun je een elleboogbrace voor gebruiken?


Een elleboogbrace beschermt de elleboog tijdens het sporten tegen ongelukken en blessures en versnelt de bloedsomloop in de arm.
• •  Een elleboogbrace voor fitness voorkomt irritaties aan de elleboog, vooral bij sporten waarbij het gewicht op je armen rust.
• •  Een elleboogbrace voor volleybal beschermt de elleboog tegen een harde bal of slag tijdens de wedstrijd.
• •  Een elleboogbrace voor wielrennen houdt je spieren tijdens de rit gespannen zodat ze niet kunnen ontspannen.
• •  De elleboogbrace voor basketbal zorgt ervoor dat je een valpartij, stoot of botsing zonder blessures doorkomt. Bovendien neemt hij de transpiratie in de elleboog snel op en laat hij je ontspannen.


Hoewel de prijs van een elleboogsteun varieert naargelang het merk en de gebruikte grondstof, kun je steeds een elleboogbrace voor elk budget vinden.


ELLEBOOGBRACES OM VAN EEN TENNISELLEBOOG TE HERSTELLEN


In ons aanbod vind je elleboogbraces om goed te herstellen na een blessure aan de elleboogpees (tenniselleboog) Die blessure wordt veroorzaakt door de backhandbeweging van tennisspelers. Toch kan elke persoon die een gelijkaardige beweging doet de blessure oplopen. Deze blessure komt vaak voor bij tennissers - vandaar de naam - en golfspelers. Als je die sporten beoefent, raden we je aan om je gewricht te ondersteunen zodat je zorgeloos kunt sporten. Decathlon raadt je wel aan om contact op te nemen met een specialist om goed te kunnen recupereren.


Je dient je elleboogbrace te kiezen naargelang de ondersteuning die je nodig hebt. De diameter van de elleboog is het eerste criterium waar je rekening mee moet houden. Een en hetzelfde model heeft namelijk verschillende maten zodat de elleboogbrace steeds goed past als je hem aandoet. Verder speelt de benodigde ondersteuning een belangrijke rol in de keuze van de juiste elleboogbrace. Zo beschikt een van onze modellen over een elastische strap waarmee je de ondersteuning kunt verhogen.


Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken