Enkels

Enkelbrace

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters 1
Filter op prijs
4.4/5 Op basis van 601 Beoordelingen in de winkels en online

ENKELBANDEN VOOR VERZWIKKINGEN


Onze enkelbraces helpen je herstellen van een blessure of versterken het gewricht zodat je allerlei bewegingen gemakkelijk kunt uitvoeren. Decathlon biedt stabiliserende enkelbanden voor verzwikkingen of blessures aan de ligamenten.

De enkelbanden van Tarmak en Outshock bieden een goede ondersteuning aan de gewrichten, voeren het vocht af en zijn gemakkelijk aan te trekken.


HOE KIES JE EEN ENKELBRACE?


Bij Decathlon vind je drie verschillende enkelbanden
• •  Een preventieve enkelbrace je gebruiken om een lichte en regelmatige druk op je enkelgewricht uit te oefenen. Sporters kiezen voor deze enkelbrace als opnieuw beginnen met hun sport en extra ondersteuning willen.
• •  Een soepele enkelbrace ondersteunt de enkel met elastische straps, maar laat het gewricht ook vrij bewegen.
• •  Een stijve enkelbrace gebruikt inserts om ervoor te zorgen dat je weer kunt sporten zonder schadelijke bewegingen te maken. Een stijve enkelbrace begeleidt het enkelgewricht om bewegingen die buitensporig zijn of tot letsel kunnen leiden, te beperken. Ze bieden de beste ondersteuning maar laten je gewricht minder vrij bewegen.


WELKE ENKELBRACE GEBRUIK JE HET BEST OM TE VOETBALLEN?


Tijdens het voetballen worden je enkels zwaar op de proef gesteld. Veel voetbalspelers en spelers van andere teamsporten, zoals basketbal en hockey, hebben last van enkelblessures. Als je je enkel al eens verzwikt hebt, is de kans groot dat dit nog eens zal gebeuren, en dat wil je echt niet! Je kunt de spieren rond je enkel trainen maar we raden je ook om tijdens het eerste jaar na je enkelblessure een brace te dragen. Zo voorkom je dat je gewricht tijdens het voetballen te veel gaat bewegen. Met een enkelbrace hoef je je hier geen zorgen over te maken. Een win-winsituatie. Het is belangrijk dat je de juiste enkelbrace kiest omdat je tijdens het voetballen nog altijd vrij moet kunnen bewegen. De enkelbrace zal jou misschien goed zitten maar voelt bij iemand anders minder goed aan.


Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken