Catcher Uitrusting

Uitrusting van de catcher

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters

WELKE UITRUSTING VOOR EEN CATCHER IN HET BASEBALL OF SOFTBALL?


In het baseball (of softball), bestaat de uitrusting van een catcher uit een beschermende outfit ontworpen voor spelers die de positie van catcher (receiver) invullen op het baseballveld. Deze uitrusting heeft dus als doel om de speler te beschermen tegen de impact van de bal en eventuele botsingen met de lopers van de tegenstander.


WAARUIT BESTAAT DE UITRUSTING VAN EEN CATCHER PRECIES?


Bij honkbal bestaat de basisuitrusting van een catcher uit een helm, voorzien van een rooster om het gezicht van de speler te beschermen, een borstbeschermer en scheenbeschermers (ook wel beenbeschermers genoemd). Naast deze basics kan de uitrusting van de catcher verder bestaan uit nekbeschermers en kniebeschermers. Het doel is om de speler maximale bescherming te bieden terwijl hij zich gemakkelijk over de grond kan bewegen en de nodige bewegingen kan maken om de ballen te vangen en de worpen te blokkeren.


UITRUSTING VOOR BASEBALL CATCHER KOPEN BIJ DECATHLON


Als je op zoek bent naar specifieke beschermingsitems voor catchers ben je bij Decathlon aan het juiste adres. Ontdek ook ons ​​assortiment bats, ballen en accessoires voor batting op decathlon.be.


Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken