Handschoenen

Baseball Handschoenen

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Filter op prijs
4.1/5 Op basis van 28 Beoordelingen in de winkels en online

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN HANDSCHOEN VOOR BASEBALL EN EEN HANDSCHOEN VOOR SOFTBALL?


Baseball en softball speel je met verschillende ballen, dus is het ook logisch dat de handschoen die je gebruikt om de bal te vangen verschillend is tussen honkbal en softball. Softbalhandschoenen zijn breder en dieper om de grotere softbal te kunnen opvangen.


KIES JE BASEBALL HANDSCHOEN OF SOFTBALHANDSCHOEN VOLGENS JE PLAATS OP HET VELD


Bij het kiezen van je handschoen voor baseball of softball is het belangrijk dat je aan je positie op het veld denkt. Infielders hebben een kleinere, lichtere handschoen nodig hebben waarmee ze de bal snel kunnen oppakken en nauwkeuriger kunnen gooien. Outfielders hebben een grotere handschoen nodig waarmee ze hoge ballen kunnen vangen en waarmee ze zich ook beter kunnen beschermen tegen de zon en mogelijke verblinding door de zon.


KIES JE BASEBALL- OF SOFTBALHANDSCHOEN VOLGENS DE MORFOLOGIE VAN JE HAND


Naast de beoefende sport en je plaats op het veld is er een derde belangrijk aspect bij het kiezen van een honkbalhandschoen. Je handschoen moet aangepast zijn aan de grootte van je hand en je moet kiezen of je linkshandig of rechtshandig vangt. Het is daarom aan te raden om de beschikbare modellen en maten handschoenen uit te proberen om de handschoen te vinden die het beste bij je speelstijl past, want uiteindelijk kan een goede honkbal- of softbalhandschoen het verschil maken op het veld.


EEN BASEBALL HANDSCHOEN OF SOFTBALHANDSCHOEN BIJ DECATHLON KOPEN


Als je je gerief voor honkbal of softbal bij Decathlon wilt kopen, vind je ongetwijfeld wel wat je nodig hebt: naast handschoenen kan je ook bats, ballen en andere accessoires kopen, zowel op decathlon.be als in enkele van onze winkels.


Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken