Handschoenen

Baseball Handschoenen

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Filter op prijs
4.4/5 Op basis van 26 Beoordelingen in de winkels en online

Baseball: een sport met passie

Net als American football, is baseball een sport die vooral in de Verenigde Staten wordt gespeeld en daar erg veel aanhangers heeft. In het land van Uncle Sam creëert baseball sociale banden. Het is een sport die voorbehouden is voor een publiek van ingewijden, die niet meer vragen dan het grote publiek te overtuigen van de dynamiek die ermee gepaard gaat. Heb je interesse in baseball, dan vind je bij DECATHLON baseballbats voor kinderen of baseballhandschoenen in 12 inch, zodat je deze mooie sport met het hele gezin kunt beoefenen.


Een balsport die de juiste uitrusting vraagt

Baseball is een balsport waarvoor je kwalitatieve uitrusting nodig hebt, wil je optimale resultaten behalen. Net zoals voor handbal of volleybal, heb je ook voor baseball aangepaste ballen volgens het niveau van de spelers. Onze leren baseball ballen voor wedstrijden en trainingen zijn perfect uitgedacht om optimaal te gooien en de slagman om de tuin te leiden. Bespreek met onze specialisten welke bal past bij de manier waarop jij gooit en de intensiteit waarmee je speelt.


Meer dan een sport, een levensstijl

Baseball is een collectieve sport waarbij spelers over de hele wereld ideeën delen en met elkaar in contact staan. Als speler kun je bij ons de donkerblauwe baseballpetten vinden, waarmee je kunt tonen hoezeer je aan deze sport gehecht bent. Ook onze houten gegraveerde baseballbats zijn erg stijlvol, zodat je met opgeheven hoofd het terrein op kunt.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken