Basketbal

Welkom in de wereld van het BASKETBAL

Basketbal
Filters
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
Type
Geslacht
kies volgens
Ingedeeld naar
Maat
Merk
Prijs
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€159
Tarmak

Minibasketbal in schuimstof

BEST BEOORDEELD
€1299
Tarmak

Korte ademende tight voor dames

(1)
216 Producten
4.5/5 Op basis van 2879 Beoordelingen in de winkels en online
Waar moet ik op letten bij het aankopen van mijn basketbal uitrusting?

​Inge, één van onze medewerkers en actief basketster geeft raad!  

Ik speel al 21 jaar basketbal en heb dus geleerd wat de essentiële zaken zijn om volop te kunnen genieten van deze prachtige sport.

 
  • Het start bij de juiste basketbal!
    Als je buiten speelt is het nodig om met een andere bal te spelen dan binnen. Een buitenbal moet tegen meer factoren bestand zijn, zoals het weer en de ondergrond. Moest je met een bal voor binnen, buiten spelen, dan zou er sneller slijtage optreden. Verder is ook de maat belangrijk. Kinderen spelen met een maat 5 of kleiner, vrouwen met een maat 6 en heren met een maat 7. Zowel gewicht als grootte variëren per maat. Vind hier al onze Basketballen
  • Vergeet je kledij en schoenen niet
    Naast een aangepaste bal, zijn de basketbalkleding en de basketbalschoenen van groot belang. Ik let er altijd op dat ik zeer vrij kan spelen, dus zonder irritatie aan mijn voeten of hinder bij mijn bewegingen. Bij Decathlon hebben we een uitgebreid aanbod voor kinderen, vrouwen en heren. Onze tenues zijn ademend en bieden specifieke ondersteuning bij het basketten.

 


Wist je dat je ook thuis kan oefenen?
Om buiten de trainingen verder te kunnen oefenen op mijn shot, was een basketpaal een essentieel element in mijn tuin. We hebben verschillende modellen beschikbaar, voor alle leeftijden, die al dan niet met de nodige gereedschappen opgesteld moeten worden. Let op, voor kinderen is het erg belangrijk een basketbalpaal te hebben die verstelbaar is op hun hoogte. De modellen voor volwassenen kunnen allen versteld worden tot de officiële hoogte, nl. 3m05.

Hopelijk tot ziens in Decathlon

Inge Martens,
commercieel directeur teamsport decathlon België


* * *