Dames

Basketbalschoenen Dames

Nieuwe collectie dames

Ontdek nu
Terug naar paginalijst
Filteren op Maat
Filteren op SPORTIEF NIVEAU
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€30,00 -33%
€2000
3 kleuren
Tarmak

Basketbalschoenen volwassenen H/D beginners blauw wit rood

(70)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€35,00 -51%
€1700
Tarmak

Basketbalschoenen laag Fast 500 VW gevorderden zwart/rood

(18)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€6000
2 kleuren
Tarmak

Basketbalschoenen voor dames grijs/blauw/roze SC500 High

(17)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
10 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 123 Beoordelingen in de winkels en online

  Ontdek hier al onze basketbalschoenen voor volwassenen van TARMAK bij Decathlon

  Veranderen van richting, van ritme, dribbelen, schieten ... Wanneer je basketbal speelt, worden je spieren en gewrichten flink op de proef gesteld. En daarmee ook je schoenen! Om zo goed mogelijk te spelen, heb je een goede basketbalschoen nodig, specifiek geschikt voor jou en het spel. Je prestaties hangen ervan af, net als je spelplezier. DECATHLON biedt een ruime keuze uit verschillende merken om te voldoen aan jouw behoeften.


  Basketbalschoenen specifiek voor jouw positie

  De juiste schoen voor jouw positie in het spel... Afhankelijk van de rol die je vervult in je team, zul je een voorkeur hebben voor ondersteuning of lichtheid van de schoen. Hoge basketbalschoenen staan garant voor goede ondersteuning van de enkel, een belangrijke eigenschap voor spelers in de centrale posities. De small forward of de point guard zal eerder neigen naar de lichtheid en dynamiek van een lage basketbalschoen. Verstevigingen aan de zijkanten kunnen de lichtheid van het model compenseren. Voor alle posities zijn een goede schokdemping en grip ook erg belangrijk om optimaal te kunnen spelen. Deze eigenschappen komen voort uit de specifieke structuur van de zool.


  Comfortabel spelen boven alles

  In de zoektocht naar de ideale basketbalschoen is het ademend vermogen ook steeds van belang. Het is een essentiële eigenschap wanneer de voeten in de schoen warm worden tijdens het spelen. Op dit vlak is het belang van een ademende stof niet te onderschatten. Nog iets om aandacht aan te schenken: de praktische kant, namelijk dat de schoen gemakkelijk aan en uit te trekken is. En omdat de eerste indruk van de schoen ook van belang is, bieden we bij Decathlon een collectie met een doordacht ontwerp waarin duurzaamheid en verfijning samenkomen.


  Ontdek al onze basketbalsokken om te combineren met je basketbalschoenen en ontdek ons gamma van Basketbalkleding voor heren en Basketbalkleding voor dames.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU