Basketbalpalen

Basketbalpalen
Terug naar paginalijst
Filteren op LEEFTIJD
Filteren op SPORTIEF NIVEAU
Filteren op Price
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€2900
Tarmak

Basketbalpaal First Shot kinderen

(31)
BEST BEOORDEELD
€60000
2 kleuren
8 Producten
4.0/5 Op basis van 293 Beoordelingen in de winkels en online

Basketbalbord & Basketpaal

Basketbalbord bij Decathlon

Ben je op zoek naar een basketbalbord? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan verschillende basketbalborden van Kipsta. Basketbal is in België populair en daarom hebben wij bij Decathlon een basketbalbord voor zowel volwassenen als kinderen. Ga je beginnen met basketbal en ben je op zoek naar een betaalbaar basketbalbord? De basketbalborden van Kipsta hebben een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding en voldoen aan alle eisen die je als beginnende basketballer nodig hebt. Naast ons eigen assortiment wordt het basketbal assortiment aangevuld met merken zoals Spalding en Molten. Bekijk hier hoe kies ik een basketbalbord.


Basketpaal bij Decathlon

Ben je op zoek naar een basketbalpaal? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan verschillende basketbalpalen. Wij hebben een ruime keuze aan basketbalpalen van verschillende merken zoals Kipsta en Spalding. Basketbal is in Nederland populair en daarom hebben wij bij Decathlon basketbalpalen voor zowel volwassenen als kinderen. Ga je beginnen met basketbal en ben je op zoek naar een betaalbare basketbalpaal? De basketbalpalen van Kipsta hebben een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding en voldoen aan alle eisen die je als beginnende basketballer nodig hebt. Naast ons eigen assortiment wordt het basketbal assortiment aangevuld met merken zoals Spalding en Molten. Bekijk hier hoe kies ik een basketbalpaal.


Advies op maat van één Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over basketbal kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.