Biljart

Biljart
Filters
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
Type
Prijs
Ingedeeld naar
Merk
kies volgens
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€1099
2 kleuren
Geologic

Poolkeu Discovery 300 48'' (122 cm)

(5)
BEST BEOORDEELD
€1099
2 kleuren
Geologic

Poolkeu Discovery 300 48'' (122 cm)

(5)
13 Producten
4.0/5 Op basis van 40 Beoordelingen in de winkels en online

Genieten van biljarten met DECATHLON

Biljart wordt vaak eerder beschouwd als een vrijetijdsbesteding dan als een echte sport, maar dat neemt niet weg dat het een veeleisende sporttak is, zowel op het vlak van fysieke prestaties als op het gebied van materiaal. Net als voor petanque, boogschieten, darts, biljart of kegelspel  vind je bij DECATHLON alle uitrustingen die je nodig hebt om je helemaal over te geven aan je passie. DECATHLON legt je uit hoe je nog meer plezier beleeft aan deze sport.


Biljart, een precisiespel

Net als voor alle andere precisiesporten, heb je voor biljart specifiek materiaal nodig, in het bijzonder een biljartkeu. Die laatste zal bepalend zijn voor het plezier dat je beleeft aan het beoefenen van deze sport. De biljartkeu van DECATHLON mag niet te licht of te zwaar zijn en moet zijn aangepast aan je niveau en ambities. Laat je leiden en kies voor een biljartuitrusting en biljart accessoires waarmee je steeds beter kunt worden in deze sport. Ontdek onze biljarttafels aan de laagste prijs.


Biljarten is een leuke activiteit om met vrienden of met het gezin te doen

Precisiesporten zoals biljart zijn ook een ideale gelegenheid voor een paar gezellige uurtjes met vrienden of met het gezin. Naast de accessoires om te spelen, heb je ook een tafel nodig waarop je deze bijzondere sport kunt beoefenen en vorderingen maken. DECATHLON heeft een biljartset die alles bevat wat je nodig hebt om meteen te beginnen spelen, dus waar wacht je nog op?