Duikhandschoenen

Duikhandschoenen

De uiteindes van je lichaam zijn het meest gevoelig voor kou. Met duikhandschoenen en -kappen kun je je warm houden tijdens het duiken, wat erg belangrijk is. De handschoenen houden je lichaamstemperatuur niet enkel op peil, ze beschermen je ook tegen externe elementen zoals rotsen of zee-egels.
Terug naar paginalijst
Filteren op Maat
Filteren op DIKTE NEOPREEN
Filteren op WATERTEMPERATUUR
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€1000
Subea

Duikhandschoenen SCD neopreen 2 mm

(65)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€2300
Subea

Duikhandschoenen SCD neopreen 5 mm

(54)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€3000
Subea

Duikhandschoenen SCD neopreen 6,5 mm

(10)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
4 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 249 Beoordelingen in de winkels en online

  Versterkte thermische bescherming dankzij duikhandschoenen

  Je gaat voor de eerste keer duiken in koud water? Alvorens die specifieke omgeving op te zoeken, zorg je best voor de juiste uitrusting: waterdichte handschoenen, duikschoenen en duikkap zullen u graag mee op verkenning vergezellen! De neopreen handschoenen hebben drie functies: zorgen voor een betere thermische bescherming, bescherming bieden voor de handen tegen schrammen en verbeteren van de waterdichtheid van je duikpak ter hoogte van de polsen. Neem de tijd om de dikte van je duikhandschoenen te kiezen afhankelijk van de temperatuur van het water. Aan jou om een compromis te vinden tussen bewegingsvrijheid van de vingers, thermische bescherming en gevoel! Tip van Decathlon: kies voor handschoenen die een beetje strak zitten wanneer ze droog zijn. Het model moet, zodra je in het water bent, aangepast kunnen worden zodat de handschoenen efficiënt hun werk doen.


  Decathlon biedt twee soorten handschoenen: neopreen en textiel handschoenen

  Neopreen handschoenen worden frequent gebruikt bij diepzeeduiken en soms tijdens snorkelen. Hun stevigheid hangt af van de dikte van het neopreen dat kan variëren van 0,5 tot 7 mm. Om het vastgrijpen van objecten en aantrekken makkelijker te maken, zijn de dikste — en dus de meest isolerende handschoenen — voorgevormd. Textiel handschoenen bieden een uitstekende bescherming voor de handen en voelen aangenaam aan. Ze zijn tegelijk stevig, comfortabel en makkelijk aan te trekken! Maar wat betreft thermische isolatie lenen ze zich niet voor gebruik in water met een temperatuur lager dan 16 °C.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU