Duiklampen

Duiklampen

Een duiklamp is essentieel om dieper of 's nachts te duiken. Je kunt ze ook goed gebruiken als je gaat duiken in grotten of groeves. Kies het vermogen van de lamp naargelang jouw behoeften voor het duiken. Verstel de lichtbundel naargelang je behoeften.
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op TYPE VOEDING
Filteren op Merk
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€3000
Subea

Duiklamp SCD spot 100 lumen 3000 lux waterdicht tot op 100 m

(30)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€3000
Subea

Duiklamp SCD spot 100 lumen 3000 lux waterdicht tot op 100 m

(30)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€1300
Subea

Oplader voor lamp SCD 800 lm met regelbare lichtbundel


 
9 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 97 Beoordelingen in de winkels en online

  Waterdichte lampen en duiklampen: voor intensief gebruik

  De duiklamp voorzien van led is een topaccessoire onder het duikmateriaal! Deze is vooral bedoeld voor personen die regelmatig gaan duiken en die zich voortbewegen in omgevingen met weinig zichtbaarheid en moeilijke weersomstandigheden. Deze duikers kunnen zo een beroep doen op een duiklamp tijdens duiken in grotten of steengroeven. Locaties waar de zichtbaarheid beperkt kan zijn, zelfs op tien meter diepte! Een waterdichte lamp is ook een onmisbaar accessoire tijdens nachtduiken of diepe duiken.


  Lichtsterkte en lichtbereik van duiklampen voorzien van led: om in alle situaties goed te kunnen zien

  Lichtsterkte en lichtbereik zijn belangrijke criteria bij het kiezen van je duiklamp voorzien van led of van je groothoektoorts. Er zijn waterdichte lampen van 100 tot 800 lumen beschikbaar, zelfs met hogere lichtsterkte bij de modellen van topkwaliteit. Kies een lichtsterkte die het best is afgestemd op je gebruik tijdens diepzeeduiken. Wanneer je duikt in verschillende omgevingen kan de duiklamp, instelbaar op verschillende posities en voorzien van meerdere leds, misschien een geschikte keuze zijn: je stemt de lichtbundel af op je behoeften. Andere interessante functionaliteit binnen dit productassortiment: de "flashlamp" die gemakkelijker aangeeft waar je je bij nacht of in het duister bevindt.


  Stevigheid, autonomie en compactheid: drie criteria die een belangrijke rol spelen bij een zorgeloze aankoop

  Zorgt je waterdichte duiklamp voor voldoende autonomie om je duik te kunnen beëindigen. Dit criterium is van essentieel belang want het is niet meer mogelijk om je duiklamp op te laden zodra je met je duikbril op het water bent ingegaan! Denk er dan ook aan om de batterijen te vervangen of om op te laden via netstroom of usb vóór je het water induikt. Kies voor een model met een stevige aluminium behuizing die bestand is tegen schokken en vallen op de boot. Vergeet, tot slot, niet dat er gedurende de volledige duik constant gezorgd zal moeten worden voor je duiklamp: een compact model komt dan ook altijd goed van pas bij diepzeeduiken!

  Schenk een sportieve verrassing!

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU