Duikpakken

Duikpakken

Een neopreen wetsuit biedt uitstekende thermische isolatie zodat je beschermt bent tegen de kou en langer kunt blijven duiken. Er is keuze uit verschillende diktes afhankelijk van de watertemperatuur. Voor temperaturen tussen 10 en 18° C kies je voor een dikte van 7 mm, tussen 16 en 24° C volstaat 5 mm en voor warmer water is 3 mm voldoende.
Terug naar paginalijst
Filteren op Geslacht
Filteren op Type
Filteren op Maat
Filteren op WATERTEMPERATUUR
Filteren op DIKTE NEOPREEN
Filteren op Merk
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€60,00 -25%
€4500
Subea

Heren duikpak SCD 100 3 mm met rugsluiting.

(15)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€60,00 -25%
€4500
Subea

Heren duikpak SCD 100 3 mm met rugsluiting.

(15)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€7000
Subea

Duikpak SCD 100 neopreen 5,5 mm kinderen

(8)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
26 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 357 Beoordelingen in de winkels en online

  Duikpak voor heren en duikpak voor dames: een aansluitende bescherming tegen de koude

  De neopreen wetsuit is onlosmakelijk verbonden met veel disciplines binnen de duiksport. Een wetsuit biedt bescherming tegen de koude zodat je je duiken maximaal kunt verlengen. Duikpak voor heren of duikpak voor dames: deze beschermende kleding moet op je lichaamsbouw zijn afgestemd om maximaal comfort en bewegingsvrijheid in het water te bieden, als een soort tweede huid.


  Duikpakken 3 /5 /7 mm SUBEA van Decathlon: het meest gebruikt bij diepzeeduiken

  De neopreen wetsuit is het meest bekende duikpak: het wordt zowel gebruikt bij diepzeeduikensnorkelen als bij surfen. Het principe? Het neopreen waarvan de wetsuit is gemaakt houdt tussen je pak en je huid een dun laagje water vast dat je lichaam isoleert tegen de koude. Wil je de mate van isolatie afstemmen op de omgeving waarin je duikt, dan mag je zeker niet het belang van de dikte van je eendelig of tweedelig pak onderschatten. Bij Decathlon kun je kiezen uit duikpakken van 3 / 5 / 7 mm: het neopreen duikpak van 3 mm voor water boven 24 °C ; het duikpak van 5 mm voor water tussen 16 en 24 °C ; de neopreen wetsuit van 7 mm voor water tussen 10 en 18 °C. Wil je in koud water duiken (10 tot 18 °C) ? Opteer dan voor een fullsuit van 7 mm, een pak, duikkap en duikschoenen!


  Semidroogpakken en droogpakken, voor ervaren duikers die zich in koud water voortbewegen

  Gebruikmaken van duikhandschoenen, duikkap en duikschoenen volstaat niet in koud water (10 tot 18 °C). Ervaren duikers die zich in een dergelijke omgeving voortbewegen of lange duiken houden, doen soms een beroep op een droogpak dat hun lichaam volledig isoleert tegen het water. Het semidroogpak, zeer in trek bij duikliefhebbers, biedt een mooi compromis tussen gebruiksgemak en waterdichtheid. Dit duikpak voor heren of voor dames biedt versterkte isolatie dankzij de lange mouwen, de waterdichte rugsluiting en het neopreen van 7 mm waardoor de watercirculatie binnen het pak beperkt wordt.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU