Duikpakken

Duikpakken

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
Neopreen duiktop SCD 3/2 mm met kap
€3200
SUBEA Neopreen duiktop SCD 3/2 mm met kap (21) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
BEST BEOORDEELD
Neopreenlijm SCD voor duikpak
€500
SUBEA Neopreenlijm SCD voor duikpak (36) Alleen verkrijgbaar in de winkel
Neopreen duikpak voor dames SCD 500 5 mm rugsluiting
€14000
SUBEA Neopreen duikpak voor dames SCD 500 5 mm rugsluiting (10) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
4.4/5 Op basis van 382 Beoordelingen in de winkels en online

Duikpak voor heren en duikpak voor dames: een aansluitende bescherming tegen de koude

De neopreen wetsuit is onlosmakelijk verbonden met veel disciplines binnen de duiksport. Een wetsuit biedt bescherming tegen de koude zodat je je duiken maximaal kunt verlengen. Duikpak voor heren of duikpak voor dames: deze beschermende kleding moet op je lichaamsbouw zijn afgestemd om maximaal comfort en bewegingsvrijheid in het water te bieden, als een soort tweede huid.


Duikpakken 3 /5 /7 mm SUBEA van Decathlon: het meest gebruikt bij diepzeeduiken

De neopreen wetsuit is het meest bekende duikpak: het wordt zowel gebruikt bij diepzeeduikensnorkelen als bij surfen. Het principe? Het neopreen waarvan de wetsuit is gemaakt houdt tussen je pak en je huid een dun laagje water vast dat je lichaam isoleert tegen de koude. Wil je de mate van isolatie afstemmen op de omgeving waarin je duikt, dan mag je zeker niet het belang van de dikte van je eendelig of tweedelig pak onderschatten. Bij Decathlon kun je kiezen uit duikpakken van 3 / 5 / 7 mm: het neopreen duikpak van 3 mm voor water boven 24 °C ; het duikpak van 5 mm voor water tussen 16 en 24 °C ; de neopreen wetsuit van 7 mm voor water tussen 10 en 18 °C. Wil je in koud water duiken (10 tot 18 °C) ? Opteer dan voor een fullsuit van 7 mm, een pak, duikkap en duikschoenen!


Semidroogpakken en droogpakken, voor ervaren duikers die zich in koud water voortbewegen

Gebruikmaken van duikhandschoenen, duikkap en duikschoenen volstaat niet in koud water (10 tot 18 °C). Ervaren duikers die zich in een dergelijke omgeving voortbewegen of lange duiken houden, doen soms een beroep op een droogpak dat hun lichaam volledig isoleert tegen het water. Het semidroogpak, zeer in trek bij duikliefhebbers, biedt een mooi compromis tussen gebruiksgemak en waterdichtheid. Dit duikpak voor heren of voor dames biedt versterkte isolatie dankzij de lange mouwen, de waterdichte rugsluiting en het neopreen van 7 mm waardoor de watercirculatie binnen het pak beperkt wordt.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken