Duikschoenen

Duikschoenen & Duiklaarzen

Een van de plekken waar je de kou het snelst voelt, zijn je voeten. Met duiksokken of -laarzen kun je je voeten warm houden. Als je deze thermische bescherming gebruikt, vergeet dan niet dat je zwemvliezen met open hiel nodig hebt.
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Maat
Filteren op DIKTE NEOPREEN
Filteren op WATERTEMPERATUUR
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€1000
Subea

Duiklaarsjes SCD 2 mm neopreen

(77)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€2300
Subea

Duiklaarsjes SCD 500 neopreen 5 mm

(117)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€1800
Subea

Duiklaarsjes SCD 500 neopreen 3 mm

(34)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
7 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 487 Beoordelingen in de winkels en online

  Neopreen duikschoenen en duiklaarsjes: bedoeld om comfort te bieden in koude wateren!

  Binnen de duiksport zijn beoefenaars op zoek naar maximaal comfort om hun duiken in de onderwaterwereld zolang mogelijk te laten duren, zelfs in koud water. Het meest ideale scenario voor deze liefhebbers? Het hele jaar door duiken, zelfs in de winter! Het aanschaffen van met name neopreen duikschoenen en duiklaarsjes zorgt voor dit comfort een heel seizoen lang. Accessoires die inherent zijn aan diepzeeduiken in koud water, net zoals duikhandschoenen en een duikkap. Voeten en andere lichaamsuiteinden koelen sneller af dan de rest van je lichaam. Daarom moet je ze zeker beschermen: via duiklaarsjes of neopreen duikschoenen. Tip van Decathlon: kies je duikschoenen samen met je duikvinnen. Zo zorg je voor een goede ondersteuning van je duikvinnen.


  Decathlon-duiklaarsjes voor verstelbare zwemvliezen

  Bij diepzeeduiken worden duiklaarsjes samen met verstelbare zwemvliezen gebruikt. Deze accessoires zijn uitgerust met echte zolen en beschikken over verstevigingen ter hoogte van de hiel, de wreef en de tenen. Hiermee kun je je vlot voortbewegen over een natte ondergrond, zonder risico's op valpartijen of blessures! Duiklaarsjes zijn ook steviger en stijver dan duikschoenen. De dikte van het met rubber versterkte neopreen bedraagt doorgaans tussen 3 en 7 mm. En om ze aan te trekken? Zeer eenvoudig dankzij hun ritssluiting !


  Neopreen schoenen voor zwemvliezen met voetpocket

  Voor het dragen van zwemvliezen met voetpocket kan gebruik worden gemaakt van neopreen schoenen. Deze zijn zeer soepel maar minder verstevigd dan neopreen laarsjes voorzien van een zool. Duikschoenen bieden optimale bescherming tegen schuren en zorgen voor comfort bij vinbewegingen. Toch zijn ze minder comfortabel om mee te lopen en minder makkelijk aan te trekken dan duiklaarsjes. Jij kiest!

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU