Duikschoenen

Duikschoenen & Duiklaarzen

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€1600
€3500
€2500
€1400
NIEUWE COLLECTIE
€2500
€3490
€12990
Rockboots
BEUCHAT

Rockboots

Uitsluitend online verkocht
NIEUWE COLLECTIE
€3900
Laarsjes SUPERZIP 3 mm zwart
AQUALUNG

Laarsjes SUPERZIP 3 mm zwart

Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
4.4/5 Op basis van 589 Beoordelingen in de winkels en online

Neopreen duikschoenen en duiklaarsjes: bedoeld om comfort te bieden in koude wateren!

Binnen de duiksport zijn beoefenaars op zoek naar maximaal comfort om hun duiken in de onderwaterwereld zolang mogelijk te laten duren, zelfs in koud water. Het meest ideale scenario voor deze liefhebbers? Het hele jaar door duiken, zelfs in de winter! Het aanschaffen van met name neopreen duikschoenen en duiklaarsjes zorgt voor dit comfort een heel seizoen lang. Accessoires die inherent zijn aan diepzeeduiken in koud water, net zoals duikhandschoenen en een duikkap. Voeten en andere lichaamsuiteinden koelen sneller af dan de rest van je lichaam. Daarom moet je ze zeker beschermen: via duiklaarsjes of neopreen duikschoenen. Tip van Decathlon: kies je duikschoenen samen met je duikvinnen. Zo zorg je voor een goede ondersteuning van je duikvinnen.


Decathlon-duiklaarsjes voor verstelbare zwemvliezen

Bij diepzeeduiken worden duiklaarsjes samen met verstelbare zwemvliezen gebruikt. Deze accessoires zijn uitgerust met echte zolen en beschikken over verstevigingen ter hoogte van de hiel, de wreef en de tenen. Hiermee kun je je vlot voortbewegen over een natte ondergrond, zonder risico's op valpartijen of blessures! Duiklaarsjes zijn ook steviger en stijver dan duikschoenen. De dikte van het met rubber versterkte neopreen bedraagt doorgaans tussen 3 en 7 mm. En om ze aan te trekken? Zeer eenvoudig dankzij hun ritssluiting !


Neopreen schoenen voor zwemvliezen met voetpocket

Voor het dragen van zwemvliezen met voetpocket kan gebruik worden gemaakt van neopreen schoenen. Deze zijn zeer soepel maar minder verstevigd dan neopreen laarsjes voorzien van een zool. Duikschoenen bieden optimale bescherming tegen schuren en zorgen voor comfort bij vinbewegingen. Toch zijn ze minder comfortabel om mee te lopen en minder makkelijk aan te trekken dan duiklaarsjes. Jij kiest!

Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken