Duiksnorkels

Duiksnorkels

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
Snorkel voor volwassenen SNK 520 turquoise
3 models available
€800
ECODESIGN
Snorkel voor volwassenen SNK 500 zwart
2 models available
€400
OCEO PURGE Junior
3 models available
€1248
SPY
10 models available
€1790
OCEO Junior
3 models available
€624
ACTIVA DROGE ZUIVERING 2
3 models available
€2390
Soepele snorkel camouflage SPF 500 voor harpoenvissers die vrijduiken
2 models available
€1100
Duiksnorkel SCD 500 zwart met mondstuk in siliconen
€1100
SUBEA Duiksnorkel SCD 500 zwart met mondstuk in siliconen (11) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
Snorkel voor diepzeeduiken of snorkelen voor volwassenen Bay zwart
€1500
MARES Snorkel voor diepzeeduiken of snorkelen voor volwassenen Bay zwart (26) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
BEST BEOORDEELD
Snorkel voor harpoenvissen en vrijduiken Corsica zwart
€1300
CRESSI Snorkel voor harpoenvissen en vrijduiken Corsica zwart (2) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
Snorkel voor harpoenvissen en vrijduiken SPY zwart
€1300
BEUCHAT Snorkel voor harpoenvissen en vrijduiken SPY zwart (17) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
Flexibele drijvende duiksnorkel UP-SN1 wit Umberto Pelizzari
€1400
OMER Flexibele drijvende duiksnorkel UP-SN1 wit Umberto Pelizzari Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
4.4/5 Op basis van 413 Beoordelingen in de winkels en online

Duiksnorkels: hun tweeledige taak bij diepzeeduiken

Een duiksnorkel maakt integraal deel uit van je uitrusting, ongeacht je niveau. Het is een must binnen de wereld van het diepzeeduiken want je kunt hem zowel gebruiken bij snorkelen, diepzeeduiken als bij vrijduiken.


Bij diepzeeduiken: een soepele en comfortabele snorkel

Voor gebruik bij diepzeeduiken moet het ongemak van een snorkel tot een minimum worden beperkt. Kies hiervoor een supercompact model. Een soepele snorkel wordt in dit verband aanbevolen: deze is opvouwbaar en kan zo in een zak van het trimvest! Bij Decathlon vind je ook snorkels met ventiel waarmee je het water na een duiksessie kunt afvoeren. Dit ontluchtingsventiel bevindt zich ter hoogte van de mond. Denk er bovendien aan om te controleren of je toekomstige snorkel aangenaam voelt in de mond: Decathlon biedt snorkels die speciaal zijn aangepast aan kinderen.


Wat doe je met je duiksnorkel tijdens diepzeeduiken ?

Waarom je snorkel niet, zoals sommige duikers doen, aan je duikbril vastmaken om hem niet te verliezen tijdens een duiksessie? Andere liefhebbers bevestigen hun duiksnorkel liever aan een riem of dragen hem op hun kuit om meer plaats vrij te houden ter hoogte van de mond en om niet aan de band van hun duikbril te trekken. Sommige duikers opteren ook voor de zak van hun duikvest. Om je keuze te maken, hoef je enkel maar de twee oplossingen te testen om de plek te bepalen die het best past bij je nieuwe duiksnorkel!

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken