Trimvesten

Duiken trimvesten

Met een trimvest kunnen duikers hun drijfvermogen controleren tijdens een duiksessie. Dit is erg belangrijk voor de veiligheid! Het is essentieel dat je eerst je trimvest goed beheerst om elk risico in verband met druk te vermijden. Er bestaan twee soorten trimvesten: het klassieke trimvest en de wing. Met een wing-trimvest heb je meer bewegingsvrijheid. Dit type vest wordt vaak gebruikt door duikers-fotografen.
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op SPORTIEF NIVEAU
Filteren op Merk
Filteren op Prijscategorie
11 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 39 Beoordelingen in de winkels en online

  Klassiek of verstelbaar trimvest: voor vrijetijdsduikers

  Het trimvest, onmisbaar onderdeel van de duikuitrusting, combineert functionaliteit met veiligheid tijdens diepzeeduiken. Dit gebeurt op verschillende manieren: het heeft als taak om de duikfles op je rug te houden; het zorgt ervoor dat je je drijfvermogen kunt regelen; het helpt je om moeiteloos opnieuw aan de oppervlakte te komen. Je hebt het al door: optimaal controle houden over je trimvest is van primordiaal belang voor je veiligheid! Onder de bij Decathlon aangeboden trimvesten, is het omhullende trimvest het meest gangbare model voor vrijetijdsduiken. Dit veelzijdige vest wordt zowel door beginners als door monitoren gebruikt, ondanks zijn grote omvang, zijn beperkte volume en zijn gewicht. Zijn troef? Het is verstelbaar en kan dus aan iedere lichaamsbouw worden aangepast! Ben je van plan om op duikreis te gaan, vergeet dan niet dat er ook reis trimvesten bestaan: deze zijn licht, zijn met zorg uitgewerkt en nemen weinig plek in. Ze zullen overal van pas komen!


  Trimvest met rugbeschermer, ideaal voor technisch duiken en handig voor duikers-fotografen.

  Wanneer je al dat moois onder water wilt vastleggen, kies dan een trimvest met rugbeschermer, wat voor maximale vrijheid zorgt bij diepzeeduiken en technisch duiken. Dit trimvest met rugbeschermer beschikt over een vrije ruimte aan de buik en de romp: een waardevolle plek voor fotografen! Het vest is ook aanpasbaar en biedt een groot volume, wat zeer gewaardeerd wordt door tekkies die verschillende decoflessen bij zich hebben. Andere bijzonderheid van het vest: zijn horizontale positie in het water. Let op: zodra je aan de oppervlakte bent, kun je moeilijkheden ondervinden om een verticale positie aan te houden.


  Het omhullende trimvest, speciaal voor gevorderde duikers

  Het omhullende trimvest is ontworpen om je duikfles te transporteren, gewichtsverdeling te vergemakkelijken dankzij de inflator die met je ademautomaat is verbonden via een slang waarbij zo gezorgd wordt voor maximaal comfort in het water. Het vest wordt zo genoemd omdat het de schouders "omhult" met lucht. Gevorderde duikers en monitoren opteren voor dit trimvest vanwege zijn bruikbare volume waarmee ze een duiker kunnen helpen of een decofles kunnen meenemen. Een robuust model, voorzien van ruime zakken maar ook vrij zwaar: denk eraan!

  Schenk een sportieve verrassing!

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU