Drinkbussen & Drinkbushouders fiets

Een drinkbus is een absolute must tijdens je fietstour. Tijdens het fietsen verlies je namelijk heel wat voedingsstoffen en vocht en deze moeten uiteraard aangevuld worden. Of je nu water of sportdrank in je bidon doet, hier vind je sowieso wat je zoekt!

Bidons & houders
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Maat
Filteren op Merk
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€600
Rockrider

Bidonhouder met zijtoegang

(32)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€600
B'twin

Universele bevestiging voor bidonhouder

(154)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€600
Tour de france

Bolletjesdrinkbus #TDF19


Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
30 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 2767 Beoordelingen in de winkels en online

  De belangrijke criteria bij de keuze van een bidonhouder

  Een bidonhouder en een drinkbus zijn enorm nuttig als je fietst. Om te voorkomen dat je bidon er niet vandoor gaat bij het eerst het beste putje in de weg, kies je best een houder waarbij je wat kracht moet zetten om de bus erin te duwen. Ook een tweede bidonhouder kan nuttig zijn, hetzij om een tweede drinkbus mee te nemen (zodat je er bijvoorbeeld een met water en een met sportdrank hebt), hetzij om een gereedschapsbus te vervoeren. Dan moet je nog je keuze maken uit de plastic of aluminium bidons van B'TWIN.


  Plastic of aluminium??

  Bidons in plastic zijn licht, handig en vrij goedkoop. Kruip je vooral op de racefiets, kies dan voor een plastic bus. Met 550 ml kom je ongeveer anderhalf uur toe. Uiteraard hangt dat af van je vochtbehoefte, van het seizoen, van je snelheid... Weet dat dit type drinkbussen evengoed geschikt is voor mountainbiken, hardlopen of indoor biking. Een fietsbidon uit aluminium biedt het voordeel dat ze niet enkel steviger is, maar ook dat je drank geen vieze smaak krijgt en langer koel blijft. Deze modellen zijn wat zwaarder dan plastic drinkbussen, en dus eerder geschikt voor de trekkingfiets of mountainbike. Je kan ze ook uitstekend gebruiken bij fietstochtjes met de hele familie.