Fietsendragers

Fietsendragers

Hulp bij je keuze
HOE KIES JE EEN FIETSENDRAGER?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€27990
€2290
7/13-pins adapter
BUZZRACK

7/13-pins adapter

Uitsluitend online verkocht
€46180
€12295
€10695
€2990
€2290
13/7-pins adapter
BUZZRACK

13/7-pins adapter

Uitsluitend online verkocht
4.4/5 Op basis van 759 Beoordelingen in de winkels en online

Welke soorten fietsendragers bestaan er?


Er zijn 3 verschillende soorten fietsendragers: fietsendragers voor op dak, fietsendrager voor achterklep en fietsendrager voor trekhaak. De keuze van je fietsendrager zal afhangen van hoe vaak je hem gebruikt, hoeveel fietsen je moet vervoeren en hoe ver je moet reizen.

De fietsendrager voor op dak wordt aanbevolen voor lange reizen en heeft het voordeel dat de toegang tot de bagageruimte vrij blijft. Dit type drager gaat ervan uit dat je de dakrails al hebt.
Voor de fietsendrager voor achterklep hoeft geen extra uitrusting te worden geïnstalleerd. Sommige modellen kunnen tot 3 fietsen meenemen. De fietsendrager voor achterklep wordt over het algemeen gebruikt voor korte ritten (geen zicht achterzicht, geen toegang tot de bagageruimte).
De fietsendrager voor trekhaak (waarvoor een geschikte kogel op de auto nodig is) is geschikt voor langere ritten en is zeer eenvoudig te installeren. Toegang tot de bagageruimte is nog steeds mogelijk met de kantelbare modellen en sommige modellen kunnen tot 4 fietsen meenemen. Met deze fietsendragers kan je je mountainbike, hybridefiets of racefiets overal mee naartoe nemen!


"

Hoe monteer je een fietsendrager op een auto?


Een fietsendrager op je auto monteren is geen ingewikkelde zaak. Dat hangt natuurlijk af van het type fietsendrager dat je hebt gekozen. Het enige wat je hoeft te doen is de montage-instructies te volgen die bij de fietsendrager worden geleverd. Zorg ervoor dat alles veilig is voordat je vertrekt.


Welk type fietsendrager moet ik gebruiken voor een elektrische fiets?


Ben jevan plan op vakantie te gaan en je elektrische fiets mee te nemen? Kies de juiste fietsendrager voor je elektrische fiets.Elektrische fietsen zijn aanzienlijk zwaarder dan gewone fietsen. Daarom kan je je elektrische fiets het beste vervoeren op een trekhaak. Dat komt omdat dit type drager het meeste gewicht kan dragen.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken