GPS & Fietscomputers

GPS & Fietscomputers

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters 1
Filter op prijs
HOE KIES JE EEN FIETSCOMPUTER?
Ontdek het hier
Steun Topeak BarX'Tender
€2949 −6%
€2749
*De uitverkoop begint op 13/1/2022
Smartphonehouder Topeak RideCase II Mount 1-1/8" Stem Cap
€4149 −12%
€3649
*De uitverkoop begint op 13/1/2022
1/5 Op basis van 2 Beoordelingen in de winkels en online

Computer, GPS of smartphonehouder?

Om je ritme, je route of vooruitgang met de fiets te volgen, bestaan er tal van speciale apps. Dan moet je uiteraard beschikken over een smartphonehouder voor je stuur. B'TWIN biedt verschillende modellen aan, van de basishouder tot de meest waterdichte en stabiele oplossing. De keuze is aan jou!Je kan natuurlijk ook een fietscomputer installeren op je stuur.


Voor stadsfietsen is een gesofisticeerd model overbodig (met hartslagfunctie bijvoorbeeld):

Geef de voorkeur aan een teller die je alle nuttige informatie geeft (snelheid, afstand en afgelegde tijd). Een fiets-GPS kan wel handig zijn, dankzij de navigatiefunctie.


Ben je een fervente mountainbiker of wielrenner,

Dan kan het interessant zijn om je prestaties te kunnen meten. In dat geval kies je best voor een fietscomputer die je naast de klassieke informatie ook gegevens doorspeelt zoals trapfrequentie, hartslag, vermogen of GPS-locatie. Als wielertoerist of cyclosportieveling zal je vroeg of laat vallen voor dit type!


Algemeen genomen

Kies je best voor een fietscomputer met breed en goed afleesbaar scherm. Een fietscomputer kan trouwens voor meerdere fietsen dienen, let er dan wel op dat hij gemakkelijk is te verplaatsen en te installeren. De handelbaarheid, de autonomie of de mogelijkheid om je gegevens op een pc te zetten, zijn nog een aantal criteria die een rol kunnen spelen in je keuze.


Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken