Handschoenen & sokken

Harpoenvissen handschoenen en sokken

Skip filters
Filters 2
Filter op prijs
€1900
4.2/5 Op basis van 386 Beoordelingen in de winkels en online

HANDSCHOENEN EN LAARSJES VOOR EEN BETERE BESCHERMING BIJ HET HARPOENVISSEN


Bij harpoenvissen behoren neopreen handschoenen en laarsjes gewoon tot de basisuitrusting! Ze houden je niet alleen warm, maar beschermen je handen en voeten ook tegen invloeden van buitenaf, zoals rotswanden, stekende algen, zee-egels of bepaalde stekelvissen.


DE KEUZE VAN HANDSCHOENEN VOOR HARPOENVISSEN


De keuze van handschoenen voor harpoenvissen moet worden afgestemd op de temperatuur van het water waarin je beweegt. Hoe kouder het water, hoe dikker de handschoenen moeten zijn. Bij het onderwatervissen is het echter belangrijk dat je je vingers gemakkelijk kunt bewegen. Een te dikke neopreenhandschoen kan het je dus moeilijk maken om je wapen te laden of om de trekker nauwkeurig over te halen. Bovendien hebben speciaal voor harpoenvissen ontwikkelde handschoenen versterkingen aan de binnenzijde, die een betere bescherming van je handen en een langere levensduur van het neopreen garanderen.

NEOPREEN LAARSJES VOOR HARPOENVISSEN VIND JE BIJ DECATHLON


Neopreen laarsjes voor harpoenvissen zijn ontwikkeld om gedragen te worden in vinnen met voetpockets. Ze beschermen je voeten tegen de wrijving die veroorzaakt wordt door de vinnen. Bovendien zijn dit soort laarsjes ontwikkeld om warmteverlies van de voeten te voorkomen, wat zeer belangrijk is als je weet dat 40% van het warmteverlies via de uiteinden van het lichaam verloopt. Net als bij een wetsuit moet de keuze van de laarsjes worden afgestemd op de temperatuur van het water waarin je beweegt.


Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken