Laarzen

Tussen de laarzen met aramide versterkingen en deze aangepast aan de meest extreme klimatologische omstandigheden, zijn er vele andere modellen.

Laarzen
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
Sportoefeningen
WEERSOMSTANDIGHEDEN
GEBRUIKSPLAATS
Maat
Prijs
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
Vanaf €9,95 -35%
€639
Solognac

Kinderlaarzen Inverness 100

(178)
BEST BEOORDEELD
€5999
2 kleuren
Solognac

Jagerslaarzen Renfort 520

(14)
28 Producten
4.0/5 Op basis van 1337 Beoordelingen in de winkels en online

Laarzen kopen : ga voor maximaal comfort!

Laarzen voor elk soort terrein.

De keuze van een paar laarzen, hangt ook af van het soort terrein die u zal bewandelen tijdens uw activiteit. Als het terrein ruw is, is het essentieel om te kiezen voor een schoen perfect aan de voet blijft. Als de grond erg nat is, zijn de rubberen laarzen met neoprene voering het meest geschikt. Bij het kiezen van uw laarzen, hou ook rekening met de wandeltijd. Als het lang is, is het comfort van de laarzen geen optie. Zorg dat u de juiste maat kiest. Er moer altijd een spatie tussen je teen en het uiterste van de laars zijn. Indien u van plan bent om uw broek in uw laarzen te steken, hou hiermee rekening tijdens het berekenen van uw kuitomtrek.


Comfort staat voorop

Comfort is een belangrijk criterium wanneer je laarzen kiest. Afhankelijk van het seizoen varieert het paar laarzen. Halverwege het jachtseizoen, is het nodig om je voeten te beschermen tegen de vochtigheid. De beste keuze: de volledig gevoerde lederen jacht laarzen! Waterdicht en isolerend, ze beschermen je tegen de ochtenddauw en vocht. Flexibel en robuust, deze natuurlijke rubberen jacht laarzen bieden een comfortabele stap. In de winter, wanneer het kwik scherp daalt, is het niet alleen noodzakelijk te kiezen voor laarzen met een goede afdichting, maar ook één met een uitstekende thermische isolatie.


Laarzen kopen in onze webshop

Ben je op zoek naar korte laarzen, regenlaarzen of jachlaarzen met een optimale prijs-kwaliteitverhouding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid gamma in de aanbieding, zowel voor kinderen, mannen als vrouwen. Neem een kijkje en bestel online!