Judopakken en gordels

Judopakken en gordels

Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Merk
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€290
4 kleuren
Outshock

Tweekleurige judoband 2,50 m wit/geel

(27)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€500
6 kleuren
Outshock

Band voor martial arts piqué 3,10 m bruin

(3)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€9000
Outshock

Judopak voor volwassenen 900 wit


Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
16 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 843 Beoordelingen in de winkels en online

  Maak kennis met judo en kies je uitrusting

  Judo is een vechtsport die de morele waarden hoog in het vaandel draagt. DECATHLON vertelt je alles over deze sport, die even geschikt is voor kinderen als voor volwassenen. DECATHLON geeft je ook advies over de uitrusting die je nodig hebt als je deze vechtsport wilt beoefenen.

  De basisbeginselen van judo

  Judo is een vechtsport die uit Japan komt, en is een erg volledige discipline voor zowel lichaam als geest. De sport omvat technieken om je tegenstander op de grond te werpen, hem onder controle te houden op de grond en hem in een greep of een klem te houden. De gevechten verlopen vriendschappelijk en pedagogisch. Wie aan judo wil doen, moet een geschikte uitrusting dragen. Een judopak bestaat uit een katoenen kimono, meestal wit, die wordt gedragen met een gordel. De kleur van de gordel geeft de graad van de drager aan. De vechtsport judo wordt blootvoets beoefend. Wel wordt aangeraden om sandalen te dragen voor de verplaatsingen tussen de tatami en de kleedkamers. Die sandalen zijn specifiek voor judo ontworpen en bieden de judoka comfort en hygiëne.

  De voordelen van judo

  Zoals alle vechtsporten leert judo basiswaarden aan, net daarom is deze discipline zowel voor kinderen als volwassenen geschikt. De morele code van deze sport brengt waarden bij als respect voor de anderen, moed, eerlijkheid, eergevoel, bescheidenheid, respect, zelfbeheersing en vriendschap. Respect en vertrouwen behoren tot de belangrijkste waarden. Wanneer een judoka zijn tegenstander doet vallen, moet hij ervoor zorgen dat die goed neerkomt. Dit houdt in dat de judoka zijn greep moet controleren. Morele waarden zijn belangrijker dan de technieken op zich. Net daarom is judo, ondanks het gevaarlijke karakter van bepaalde grepen, een van de sporten waar blessures een zeldzaamheid zijn.

  Levering

  Bij Decathlon geniet je van een efficiënte levering. Je kunt veilig online betalen en we bieden je een kwaliteitsvolle klantenservice.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU