Peddels

Kajak- en kanopeddels

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
€9000 −23%
€6900
*Van ‪13/11/2022‬ tot ‪11/12/2022‬
€5850 −16%
€4900
*Van 1/8/2022 en zolang de voorraad strekt
4.1/5 Op basis van 492 Beoordelingen in de winkels en online

Welk type peddel voor jouw kajak?


Het is je vast niet ontgaan dat er verschillende soorten peddels bestaan, elk met specifieke kenmerken en voordelen die zijn aangepast aan verschillende kajakpraktijken. Bij Decathlon vind je 3 soorten peddels:
- De vaste kajakpeddel
Dit is de meest resistente en meest constante van de drie. Sportkajakkers verkiezen dit model omdat hij geen speling heeft door zijn grote rigiditeit.
- De verstelbare kajakpeddel
De verstelbare kajakpeddel past zich aan de lichaamslengte van de kajakker aan. Je kan hem korter of langer maken en dus perfect aanpassen aan de lengte van de gebruiker. Deze verstelbaarheid is ideaal voor wie wil peddelen met familie, volwassenen en kinderen samen.
- De demonteerbare kajakpeddel
De demonteerbare peddel bestaat uit 2 of 4 delen die je eenvoudig in elkaar steekt voor gebruik. Zijn grootste troef is dat hij makkelijk te vervoeren is. Bovendien past hij vlot in de tas van een opblaasbare kajakHoe kies je de lengte van je peddel?

Kajaks, stevig of opblaasbaar, zijn nieuw voor je en je hebt geen idee welke je ideale peddelmaat zou kunnen zijn? Met een heel eenvoudige truc vind je makkelijk je optimale peddelmaat. Hef daartoe je arm boven je hoofd, recht naar boven. Jouw maat van peddel moet ter hoogte komen van je opgeheven pols. Extra tip: voeg 10 cm extra aan je peddel toe als je met een opblaasbare kajak vaart.Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken