Slaapmateriaal

Slaapmateriaal
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Merk
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€500
Quechua

Schuimmatje voor trekking M100 grijs

(82)
BEST BEOORDEELD
€700
Quechua

Set van 2 opberghoezen halve maan voor rugzakken van 50 tot 60 liter

(1)
ONZE BESTSELLERS
€399
Quechua

Opblaasbaar hoofdkussen Air Basic

(202)
77 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
refinementByStore.notAvailableIn product.stock.store.defaultStoreName (refinementByStore.changeStore)
   4.0/5 Op basis van 6592 Beoordelingen in de winkels en online

   Onze slaapzakken

   Bij Decathlon vind je steeds een aangepaste slaapzak voor al je uitstapjes. Als kampeerder kies je best voor een comfortabele slaapzak. Deze is iets zwaarder, maar je reist per wagen dus dat is niet zo belangrijk. Ontdek de nieuwe collectie slaapzakken in katoen, die qua comfort de voorkeur krijgt. Ga je daarentegen op trektocht, en draag je je slaapzak in of aan je rugzak? Geeft dan de voorkeur aan een compacte slaapzak. Let wel op dat de slaapzak is aangepast aan de temperatuur waarin je zult slapen. Al onze slaapzakken kun je aan elkaar ritsen! Links of rechts.


   Onze luchtbedden

   Een luchtbed kan een wereld van verschil betekenen wanneer je écht tot rust wil komen tijdens een trektocht of kampeertrip. Met een goed luchtbed heb je geen last meer van een harde ondergrond of lastig keitjes en stenen. Decathlon heeft een heel assortiment stevige en compacte matrassen voor een heerlijke nachtrust voor 1 of 2 personen. Ontdek ook onze veldbedden online of in een Decathlon winkel


   Dienst na verkoop

   Is je slaapzak of luchtbed gescheurd of leeggelopen? Zit er een gaatje in? Hier vind je al het nodige reparatiemateriaal en plakkers voor allerhande herstellingen. Bekijk ook onze onlinefilmpjes voor de nodige instructies, en indien nodig kan je ook altijd een beroep doen op de garantie! Afspraak in je Decathlon-winkel.

   laat ze kiezen en schenk sport

   GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU