Slaapmateriaal

Slaapmateriaal
Filters
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
Type
Prijs
Ingedeeld naar
Merk
kies volgens
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€300
Quechua

Opzetstuk pomp

(12)
BEST BEOORDEELD
€3499
Quechua

Kinderslaapzak voor bivak / trekking Forclaz 0/5° oranje

(8)
60 Producten
4.0/5 Op basis van 5805 Beoordelingen in de winkels en online

Onze slaapzakken

Bij Decathlon vind je steeds een aangepaste slaapzak voor al je uitstapjes. Als kampeerder kies je best voor een comfortabele slaapzak. Deze is iets zwaarder, maar je reist per wagen dus dat is niet zo belangrijk. Ontdek de nieuwe collectie slaapzakken in katoen, die qua comfort de voorkeur krijgt. Ga je daarentegen op trektocht, en draag je je slaapzak in of aan je rugzak? Geeft dan de voorkeur aan een compacte slaapzak. Let wel op dat de slaapzak is aangepast aan de temperatuur waarin je zult slapen. Al onze slaapzakken kun je aan elkaar ritsen! Links of rechts.


Onze luchtbedden

Een luchtbed kan een wereld van verschil betekenen wanneer je écht tot rust wil komen tijdens een trektocht of kampeertrip. Met een goed luchtbed heb je geen last meer van een harde ondergrond of lastig keitjes en stenen. Decathlon heeft een heel assortiment stevige en compacte matrassen voor een heerlijke nachtrust voor 1 of 2 personen. Ontdek ook onze veldbedden online of in een Decathlon winkel


Dienst na verkoop

Is je slaapzak of luchtbed gescheurd of leeggelopen? Zit er een gaatje in? Hier vind je al het nodige reparatiemateriaal en plakkers voor allerhande herstellingen. Bekijk ook onze onlinefilmpjes voor de nodige instructies, en indien nodig kan je ook altijd een beroep doen op de garantie! Afspraak in je Decathlon-winkel.