kampeertenten

kampeertenten
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op AANTAL PERSONEN
Filteren op TYPE MONTAGE
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€2000
Quechua

Kampeertent Arpenaz | 2 personen

(259)
BEST BEOORDEELD
€11000
Quechua

Kampeertent 2 Seconds 2 XL Fresh & Black 2 personen wit

(6)
ONZE BESTSELLERS
€500
Quechua

Tentharingen: staal, 18 cm (x10)

(80)
84 Producten
Prijs stijgend
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
   4.5/5 Op basis van 3902 Beoordelingen in de winkels en online

   Onmisbaar op kampeervakantie: de tent

   Wat neem je altijd mee als je gaat kamperen? Een tent natuurlijk! Of je nu op een camping verblijft of een trektocht maakt, je vakantie staat of valt met een goede tent. Die moet aan een paar criteria beantwoorden: ze moet waterdicht zijn, makkelijk op te zetten en aangepast aan het aantal personen en het gebruik.


   Kampeertenten, comfort boven alles

   Om de juiste keuze te maken, moet je eerst weten waarvoor je je tent gaat gebruiken. Zoek je een kampeertent om op een vaste plek te staan, dan moet je de tent maar één keer opzetten en slaap je er verschillende nachten in. De opzettijd is dus niet zo belangrijk. Wel belangrijk is dat de tent groot genoeg is voor het gewenste aantal personen. Wil je genieten van een optimale nachtrust, kies dan voor een stabiele en waterdichte tent. Kampeertenten bieden vaak ook extra's zoals een windscherm of aparte leefruimtes voor meer comfort.


   Compacte, lichte trekkingtenten

   Bergfanaten kiezen voor een trekkingtent die beantwoordt aan drie belangrijke criteria: compact en licht, snel op te zetten en bestand tegen weer en wind. Bij een meerdaagse trekking heb je immers een tent nodig die niet te veel plaats inneemt in je rugzak. Je moet ze makkelijk kunnen opzetten, zodat je geen tijd verliest in de bergen, als het koud is of het weer plots omslaat. Trekkingtenten zijn bestand tegen regen en sneeuw, zodat je veilig en droog kan slapen.

   laat ze kiezen en schenk sport

   GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU