Koelboxen

Kampeer koelboxen

Ontdek ons volledige aanbod koelboxen en -tassen om je eten en drinken te bewaren op de camping. Wij raden aan om als je erop uittrekt een koelrugzak te gebruiken, die zijn wat handiger dan koeltassen of koelboxen.

Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op TYPE KOELTAS
Filteren op INHOUD
Filteren op Prijscategorie
12 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 3791 Beoordelingen in de winkels en online

  EEN KOELBOX VOOR ELKE ACTIVITEIT

  Of je nu op de camping zit of op trektocht bent, je vindt zonder twijfel de perfecte koelbox. Voor een groter comfort tijdens je trektochten, raden we je aan te kiezen voor onze koelrugzakken van 10 tot 30 liter, afhankelijk van het materiaal dat je nog moet meenemen. Dit product is tevens geschikt voor kampeerders die willen gaan picknicken.
Voor kamperen raden we eerder soepele en harde koelboxen aan. Ze zijn groter en nemen meer plek in en kunnen dus perfect dienst doen als koelkast op je kampeerplaats. Wil je de koelbox toch meenemen, dan raden we onze soepele modellen aan die voorzien zijn van een draagriem. Eenmaal leeg, kunnen deze soepele koelboxen opgevouwen worden, zijn ze dus zeer compact en kunnen ze overal worden opgeborgen. De harde versies zijn niet gemaakt om te worden vervoerd. Ze zijn vaak elektrisch en dus eerder geschikt om op de camping, in de auto of in de camper te blijven staan. Om ze aan te sluiten kan je kiezen voor de sigarettenaansteker in de auto of voor een stopcontact.
  Maak je uitrusting af met bestek en gevriesdroogde maaltijden. Om in de beste omstandigheden te kunnen koken, heb je ook een kooktoestel en gaspatronen nodig.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU