Kampeer luchtmatrassen

Luchtmatrassen
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€500
Quechua

Schuimmatje voor trekking M100 grijs

(82)
BEST BEOORDEELD
€3500
Thermarest

Schuimmatje voor bivak / trekking Thermarest ZLite bruin

(5)
ONZE BESTSELLERS
€1200
Quechua

Schuimmatje voor trekking M200 groen

(49)
22 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 2388 Beoordelingen in de winkels en online

  ​Slaapzakken, luchtmatrassen of lichtgewicht matjes nodig? Kies bij Decathon de slaapoplossing die bij jou past!

  Slaapzakken zijn van levensbelang! Daarom is het belangrijk dat je de juiste slaapzak bij je hebt als je gaat kamperen of eropuit trekt met de rugzak!


  Let op het seizoen en op de omgeving

  Voor wie kampeert in de winter of in de zomer is het aan te raden een slaapzak te hebben die bij de temperaturen van het seizoen past. Onze slaapzakken hebben steeds een goede temperatuursaanduiding op hun verpakking! Let daarop. Bij Decathlon maken we een onderscheid tussen kinderslaapzak, trekkingslaapzak of binnenslaapzak. Wie gaat kamperen in een niet-vochtige omgeving slaapt doorgaans in een comfortabele situatie die geen extra's van een slaapzak verwacht. De trekker die zwaar beladen op tocht vertrekt wil vooral een compacte slaapzak die genoeg warmte en waterdichtheid biedt. Decathlon biedt een assortiment kinderslaapzakken aan, die handig zijn op een eerste scoutskamp en aangepast zijn aan de grootte van je kind. Glamping is all the hype. Daar speelt Quechua graag op in met hun edities van Sleepin'Bed. met Sleepin'Bed is een festivalganger of gast bij u thuis snel in de watten gelegd. Geen gedoe met matrasovertrekken en donsdekens. Sleepin'Bed is uitgerold in een vingerknip en biedt je het comfort van een gastbed tijdens het kamperen.


  Let op Het volume en het doel

  Het volume of het gewicht van je slaapzak zijn van groot belang. Let dus goed op en kies voor een kampeerslaapzak of trekkingslaapzak afhankelijk van je doel.


  Luchtmatras of matje?

  Je luchtmatras of matje vormen de link tussen jou en de ondergrond. Het is dus wederom van groot belang dat de luchtmatras of slaapmatje genoeg isoleert. De grootte en het gewicht van je matje maken het verschil voor de veeleisende trekker. Afhankelijk van je rugzak, kan je matras gemakkelijk buiten je rugzak binden. Laat je rugzak dat niet toe, dan moet je rekening houden met genoeg ruimte voor zowel slaapzak als slaapmatje. Matjes kunnen worden opgerold in een koker of in een compacte hoes. Wie last heeft van zijn rug kiest best voor een tweede isolerende laag tussen lichtgewicht-matje en de grond. Zelfopblaasbare matjes hoeven niet telkens gelost te worden wanneer een tocht wordt verdergezet Informeer u bij uw verkoper en kies voor de juiste ondergrond.


  Snel te warm of te koud in een slaapzak?

  Neem een kijkje bij onze slaapaccessoires. Daar vind je een uitgebreid aanbod van kussens, lakenzakken, pomjes en andere atributen die van pas kunnen komen!

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU