Slaapzakken

Kampeer & bivak slaapzakken

Ontdek al onze slaapzakken en slaapzaklakens voor kamperen en wildkamperen. Vergeet niet om bij je keuze rekening te houden met de koudste temperatuur waarin je de nacht gaat doorbrengen.

Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op WEERSOMSTANDIGHEDEN
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
24 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 3364 Beoordelingen in de winkels en online

  DE KAMPEERSLAAPZAKKEN VAN QUECHUA

  Bij Decathlon vind je altijd een slaapzak aangepast aan je behoeften en activiteit. We hebben een grote keuze aan kampeer- en trekkingslaapzakken. Zo heb je de keuze tussen zeer comfortabele slaapzakken, lichte en compacte modellen en slaapzakken ontworpen voor koudere of warmere temperaturen (tot 0°C).
  DE KAMPEERSLAAPZAKKEN VAN QUECHUA Voor kampeeruitjes raden we comfortabelere slaapzakken aan. Mensen die gaan kamperen nemen vaak de auto, deze slaapzakken zijn dus zwaarder en nemen meer plaats in dan trekkingslaapzakken. Ontdek onze nieuwe collectie van katoenen slaapzakken, de favoriet van onze klanten op basis van comfort. We verkopen eveneens slaapzakken die je aan elkaar kan ritsen, op die manier kan je, net zoals thuis, onder een 2-persoonsdekbed slapen.
  DE TREKKINGSLAAPZAKKEN VAN QUECHUA Voor bivaks en trektochten raden we eerder een compact en licht model aan, je draagt je slaapzak immers in je rugzak. De meeste van onze trekkingslaapzakken hebben een 'sarcofaagvorm': breder aan de schouders en smaller aan de voeten. Deze vorm verzekert een optimale thermische isolatie (er is geen warmteverlies) en een compacte slaapzak waarin je wel nog relatief vrij kan bewegen. Al onze slaapzakken kunnen aan elke kant aan elkaar geritst worden.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU