Tenten 2-3 personen

Tenten 2 tot 3 personen kamperen

Ontdek al onze kleine kampeertenten die speciaal ontworpen zijn voor trekkers. Je hebt de keuze tussen drie verschillende vormen van opzetten: bogenmontage, opblaasbare montage, of 2 seconden pop-up montage.

Terug naar paginalijst
Filteren op AANTAL PERSONEN
Filteren op TYPE MONTAGE
Filteren op OPBERGRUIMTE
Filteren op Sport
Filteren op WEERSOMSTANDIGHEDEN
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
18 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  HOE KIES IK MIJN QUECHUA TENT?
  Ontdek nu!
  4.0/5 Op basis van 2320 Beoordelingen in de winkels en online

  Tenten 2-3 personen Quechua & Forclaz

  Met de tweepersoonstenten met boogstructuur van Arpenaz trek je al op vakantie. Het montagesysteem met bogen werd zodanig ontworpen dat één persoon de tent alleen kan opzetten. Ze is zelfdragend, wat wil zeggen dat ze blijft staan zonder haringen. Voor een betere vorm trek je de spanlijnen best niet te hard aan wanneer je de tent met de les sardines (piquets de tente)haringen in de grond vastzet.


  Opblaasbare tenten

  Onze opblaasbare tenten zijn gemaakt volgens een compleet nieuw concept. De "airbeams", die het opblaasbare skelet vormen, kunnen gerust tegen een stootje. Omdat het frame gemaakt is van luchtbogen, is dit type tent veel ruimer dan alle andere tenten. Tenten met een opblaasbaar frame kunnen net als andere tenten tegen felle windstoten (van wel 60 km/u) en regenbuien.


  Fresh&Black-technologie van Quechua

  Sommige van onze modellen zijn uitgerust met Fresh&Black-technologie: technologie Fresh&Blackde stof laat geen licht door in de tent. Zo ben je beschermd tegen het licht en de warmte van de zon. Ideaal voor een verkwikkende nachtrust na een zware tocht.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU