Tenten accessoires

Accessoires tenten

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€2395
Hand Pomp2
INTEX

Hand Pomp2

Uitsluitend online verkocht
€3250 −20%
€2568
*Van ‪2/6/2023‬ tot ‪28/9/2023‬
€1650
€3600 −25%
€2700
*Van ‪2/6/2023‬ tot ‪28/9/2023‬
4.4/5 Op basis van 5940 Beoordelingen in de winkels en online
KAMPEERACCESSOIRESOp zoek naar nieuwe haringen, verankeringstouwen of een grondzeil voor je tent? Hier ben je aan het juiste adres!Optimalisering Surfooter:

KAMPEERACCESSOIRES: VAN TUIDRAAD TOT OPBERGTASSEN


Kampeervakanties zijn helemaal in! Misschien grotendeels omdat wie er met de tent op uittrekt zich al lang niet meer allerlei dingen moet ontzeggen, noch aan comfort moet inboeten. Dankzij moderne technologieën en aangepast materiaal, kan je jezelf ook in volle natuur verwennen!


VERVOEREN, OPZETTEN, HERSTELLEN, WATERDICHT EN SCHOON MAKEN: ALLES HANGT AF VAN DE KAMPEERACCESSOIRES DIE JE NODIG HEBT


Hou je je tent graag net zo netjes, opgeruimd en comfortabel als je huis? Om ervoor te zorgen dat je je vanaf de eerste tot de laatste dag op je gemak voelt, heeft DECATHLON het materiaal dat perfect op je behoeften inspeelt. Beschermhoezen, tentharingen, vervangstukken, grondzeilen, reparatiekits (voor snelle hulp bij noodgevallen), .... Bij DECATHLON vind je een ruime keuze aan handige kampeeraccessoires.


TENTBOGEN EN -HARINGEN

Tentharingen en het bijhorende bevestigingsmateriaal moet je in een netjes opgeruimde tent altijd makkelijk kunnen terugvinden. Daarmee kan je je tent immers veilig vastzetten, zodat ze elke windstoot of onweer aankan. Er bestaan tentharingen voor verschillende ondergronden. Voor alle veiligheid stop je in je bagage maar beter enkele reserveharingen voor een harde ondergrond. Met het oog op voldoende stabiliteit, maak je je tent het best met zolang mogelijke touwen vast.

Je kan je afvragen waarom je een extra tentframe op vakantie zou meenemen. Zodra je daar ooit pech mee hebt, vertrek je nooit nog op reis zonder extra tentbogen! Een breuk onder invloed van de wind óf door materiaalmoeheid stelt het tentframe op de proef. Het is dan ook niet zo uitzonderlijk dat je plots een (gedeeltelijk) nieuw frame nodig hebt. Met een extra frame kan je trouwens ook een prettig schaduwhoekje en nog veel méér creëren.


KAMPEESCHOP EN MOKER (HAMER)

Met het juiste gereedschap bij de hand is het opzetten van je tent kinderspel! Het is niet altijd makkelijk om tentharingen in de grond te kloppen, zeker niet op een harde ondergrond. Met een tenthamer laat je tijdens die saaie klus geen overbodige zweetdruppels achter. Je boort er je tentharingen moeiteloos mee in de grond. Een ondergrond met keien of een enorme steen verhinderen dat je je tent op je favoriete plekje kan opzetten? Als je een vouwschop weet te hanteren, is dat geen probleem. Vooral een steekschop kan haar nut bewijzen. Je kan die ook als houweel gebruiken én je kan er greppels mee graven.


GRONDZEIL

Grondzeilen en tentzeilen zijn heel handige accessoires. Ze houden je tent droog en comfortabel, en zorgen ervoor dat je je zelfs op blote voeten prima voelt. Puntige stenen en vuil kunnen je nog nauwelijks last bezorgen. De combinatie van een waterafstotend dekzeil en een zacht, ademend grondzeil zorgt voor een optimaal comfort. Het ligt voor de hand dat een dergelijk grondzeil ook beter isoleert. Met een waterafstotend grondzeil kan je probleemloos in een vochtige weide kamperen. Alles blijft mooi droog.


ABSOLUUT ONMISBAAR VOOR ELKE KAMPEERDER: REPARATIEKITS

Van tape tot bandenplakker? Je moet echt op alles voorbereid zijn! Het kan sneller mislopen dan je zou denken ... Plots verschijnt er een lelijke scheur in je tent. Gelukkig heb je de juiste accessoires meegenomen! Bij regenweer kan een scheur in je tent immers flink vervelend worden. Een reparatiekit neemt in je bagage niet veel plaats in en weegt niet zwaar door.

Om je optimaal en zonder onderbrekingen van je kampeervakantie te laten genieten, is een aangepaste reparatiekit van levensbelang. Een patch in tentstof en een stukje tape, en je tent is hersteld! Dat komt uiteraard niet alleen op vakantie voor. Ook thuis kan je tent beschadigd raken. Met het juiste materiaal maak je er in een oogwenk opnieuw een pareltje van waarin je bij alle weersomstandigheden comfortabel onderdak vindt.


NOG MEER HANDIGE KAMPEERACCESSOIRES: TROLLEYS, CEE-STOPCONTACTEN EN POMPEN

Je kan niet altijd parkeren op de plek waar je je tent wil opzetten. Wil je niet met je bagage zeulen? Laat een opvouwbare trolley het werk voor jou doen! De tent, de slaapzakken en de barbecue passen moeiteloos in de trolley. Jij hoeft 'm alleen maar met je mee te trekken. Het je de trolley niet nodig om te kamperen, dan kan die ook handig zijn voor je volgende picknick in het groen.

Je kan niet zonder stopcontacten en elektrische snoeren. Om ook op de camping altijd over stroom te kunnen beschikken, behoren die tot je basisuitrusting. Stop ze zeker in je bagage! Neem zeker ook een kwalitatieve pomp mee als je gaat kamperen. Daarmee kan je je luchtmatras, je opblaasboot en nog heel wat andere spullen in een handomdraai met lucht vullen zonder zelf buiten adem te raken.


MET DE JUISTE KAMPEERACCESSOIRES BEN JE OP ALLES VOORBEREID


Grondzeilen en opbergtassen maken van je tent een tijdelijke en comfortabele thuis. Die ziet er netjes en opgeruimd uit, zodat je de rest van de ruimte kan gebruiken om ontspannen te zitten of te liggen. Kwalitatieve tentharingen en verankeringstouwen - die je voor méér dingen kan gebruiken dan de fabrikanten doen vermoeden - waarborgen je veiligheid. Met de juiste accessoires kan je op ieder moment rustig en comfortabel slapen.

Wil je online kampeeraccessoires kopen aan voordelige prijzen? Bij DECATHLON ben je aan het juiste adres! Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor je perfecte kampeervakantie.


FAQ:


KAMPEREN: WAT HEB IK NODIG?

Uiteraard kan je niet zonder tent vertrekken. Met stevige kampeeraccessoires kan je jezelf heel wat onaangename verrassingen besparen: een pomp, tentharingen, verankeringstouwen, een kampeerhamer en een reparatiekit moeten absoluut een plaatsje in je bagage krijgen!


WELKE TENTHARINGEN VOOR WELKE ONDERGROND?

Er bestaan soepele en hardere haringen. Tentharingen zijn best handig. Neem sowieso harde haringen mee, die kan je ook gebruiken op een ondergrond met veel stenen.


WELK GRONDZEIL LEG IK HET BEST IN MIJN TENT?

Vóór je je tent opzet, moet je het grondzeil uitspreiden. Kies, indien mogelijk, voor een ademend en waterbestendig model. Dat garandeert je niet enkel meer comfort en een betere isolatie, het bewijst ook tijdens de afbraak van de tent zijn nut. Voor kampeerders kan een nat grondzeil problematisch zijn!


WAT IS EEN CEE-STOPCONTACT?

CEE-stopcontacten worden in de volksmond ook wel eens 'contactdozen' genoemd. Zeker in campingcars en caravans zijn ze onmisbaar. Met een CEE-stekker kan je je toestellen probleemloos op de bestaande stroomvoorziening aansluiten.


Laat ze kiezen

Een cadeaubon schenken