Tenten voor 2 tot 3 personen

Tenten voor 2 tot 3 personen
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
AANTAL PERSONEN
TYPE MONTAGE
OPBERGRUIMTE
WEERSOMSTANDIGHEDEN
FREQUENTIE
Prijs
kies volgens
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€2000
Quechua

Kampeertent Arpenaz | 2 personen

(226)
BEST BEOORDEELD
€9299
Quechua

Kampeertent 2 Seconds 2 Fresh&Black I 2 personen wit

(110)
15 Producten
4.5/5 Op basis van 1319 Beoordelingen in de winkels en online

Onze 2 Seconds-tenten

De bekende 2 Seconds-tent is in een mum van tijd opgezet en afgebroken. Eén enkele persoon kan de tent moeiteloos monteren. De 2 Seconds-tent voor 1, 2 of 3 personen is het perfecte compromis tussen een ruime tent en een snelle (de)montage.


Onze zelfdragende tenten

Met de tweepersoonstenten met boogstructuur van Arpenaz trek je op vakantie al vanaf € 22,99. Het montagesysteem met bogen werd zodanig ontworpen dat één persoon de tent alleen kan opzetten. Ze is zelfdragend, wat wil zeggen dat ze blijft staan zonder haringen. Voor een betere vorm trek je de spanlijnen best niet te hard aan wanneer je de tent met de haringen in de grond vastzet.


Onze opblaasbare tenten

Onze opblaasbare tenten zijn gemaakt volgens een compleet nieuw concept. De "airbeams", die het opblaasbare skelet vormen, kunnen gerust tegen een stootje. Omdat het frame gemaakt is van luchtbogen, is dit type tent veel ruimer dan alle andere tenten. Tenten met een opblaasbaar frame kunnen net als andere tenten tegen felle windstoten (van wel 60 km/u) en regenbuien.


Onze Fresh&Black tenten

Bepaalde modellen zijn uitgerust met de Fresh&Black-technologie: de stof laat geen licht door in de tent. Zo ben je beschermd tegen het licht en de warmte van de zon. Ideaal voor een verkwikkende nachtrust na een zware tocht.