Verlichting

Kampeerlampen & zaklampen

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
BEST BEOORDEELD
Herlaadbare kampeerlamp BL200 200 lumen
€2500
BEST BEOORDEELD
Zonnelamp voor kamperen Luci Lux
€2500
Recupel : €020
Campinglamp BL100 100 lumen
€1000
BEST BEOORDEELD
Zonnelamp voor kamperen - Luci Outdoor 2.0 Pro
€4500
Recupel : €020
Oplaadbare campinglamp BL50 dynamo 50 lumen
€1500
Zaklamp op batterijen voor trekking ONBRIGHT 50 zwart 10 lumen
€400
Recupel : €020
BEST BEOORDEELD
Kampeerlamp BL40 40 lumen
€600
Recupel : €020
Autonome zaklamp met dynamo 100 V2 15 lumen
€800
Oplaadbare camping lantaarn Conquerspin 550 550 lumen
€6000
COLEMAN Oplaadbare camping lantaarn Conquerspin 550 550 lumen (42) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
Zaklamp met dynamo 900 PWB 210 lumen
€2000
Recupel : €020
FORCLAZ Zaklamp met dynamo 900 PWB 210 lumen (13) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
4.6/5 Op basis van 1509 Beoordelingen in de winkels en online

DE VERLICHTING VOOR KAMPEREN, BIVAK EN TREKTOCHTEN

Wanneer je een sportieve activiteit gaat ondernemen, is verlichting onmisbaar. Dankzij de overstap op led-technologie is de verlichting beter en compacter geworden. Je hebt dus verschillende opties: lantaarns, hoofdlampen of zaklampen. Quechua en Forclaz helpen je de beste keuze te maken voor jouw reisDE KAMPEERLAMPEN VAN QUECHUA
Voor je kampeertripjes kan je kiezen voor de lamp van jouw keuze: er is voor ieder wat wils. Toch zijn enkele lampen wel ontworpen voor een specifiek gebruik. Met de Quechua-lantaarns kan je je tent of shelter eenvoudig verlichten. De lantaarns zijn eveneens voorzien van bevestigingen zodat je ze eenvoudig kan ophangen. Je kan ook hoofdlampen gebruiken om rustig te lezen in je kamer of om je 's nachts te verplaatsen rond je tent.
DE TREKKINGLAMPEN VAN FORCLAZ
Voor een intensiever of regelmatiger gebruik, vooral als je meerdere dagen gaat rondtrekken, raadt Forclaz aan om een zaklamp met een minimum van 100 lumen te gebruiken. Dat garandeert een krachtigere verlichting en een betere batterijduur. De meeste van onze lampen hebben twee standen. Een stand voor sterke verlichting, perfect om de weg te verlichten tijdens nachtelijke tochten. De eco-stand verlicht niet zo ver, maar zorgt voor een langere batterijduur. Deze lampen zijn de perfecte partners voor tochten 's nachts of bij schemer. Wil je graag een lichte lamp? Dan opteer je best voor een zaklamp of een hoofdlamp, deze wegen slechts 200 gram.
DE TREKKINGLAMPEN VAN QUECHUA EN FORCLAZ
Met de overstap naar led-technologie zijn de wandelzaklampen en hoofdlampen tegenwoordig duurzamer en geven ze langer licht. Ze kunnen je pad urenlang verlichten. In deze rubriek vind je dynamo-zaklampen. Bij deze lampen heb je geen batterijen meer nodig, maar laad je de accu op door enkele tientallen seconden aan de hendel te draaien. Deze mini-ledzaklampen liggen goed in de hand, maar zijn klein genoeg om eenvoudig in je rugzak of broekzak mee te nemen. Ze zijn tevens te gebruiken in alle omstandigheden. Omdat hun afmetingen ideaal zijn voor kleine handjes, hebben we ook verschillende zaklampen voor kinderen. Zij kunnen ze ook gebruiken tijdens het kamperen of in de tent in de tuin met vriendjes.
DE MULTIFUNCTIONELE LAMPEN VAN QUECHUA EN FORCLAZ
Tenslotte, zijn lampen soms ook een oplossing in geval van nood. Leg er een in een la, in het handschoenkastje, of in je motortas, zodat je altijd verlichting binnen handbereik hebt. Lampen komen dus steeds van pas!

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken