Kampeerverlichting

Vind hier onze lampen, zaklampen en kamping verlichting.

Verlichting
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op TYPE VOEDING
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€400
4 kleuren
Forclaz

Zaklamp ONbright 50 voor wildkamperen geel - 10 lumen

(173)

 
BEST BEOORDEELD
€7700
Petzl

Slimme hoofdlamp voor trekking Reactik+ wit en oranje

(2)

 
ONZE BESTSELLER
€5000
Petzl

Hoofdlamp voor trekking Bindi zwart - 200 lumen


 
18 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 2524 Beoordelingen in de winkels en online

  Zaklampen

  Een zaklamp voor elke wandeling

  Als je gaat wandelen, en zeker als je er voor een aantal dagen op uittrekt, is een goede verlichting onmisbaar. Dankzij de led-technologie die de nieuwe norm is geworden, zijn de zaklampen van tegenwoordig krachtiger en compacter. Je hebt verschillende mogelijkheden: lantaarns, hoofdlampenlampes frontales of zaklampen. DECATHLON helpt je de beste optie voor jouw reis te maken.


  De zaklampmodellen die weinig plaats innemen

  Met de overstap naar led-technologie zijn de wandelzaklampen tegenwoordig duurzamer en geven ze langer licht. Ze kunnen je pad urenlang verlichten. In deze rubriek vind je dynamo-zaklampen. Bij deze lampen heb je geen batterijen meer nodig, maar herlaad je de accu door enkele tientallen seconden aan de hendel te draaien. Deze mini-ledzaklampen liggen goed in de hand, maar zijn klein genoeg om eenvoudig in je sac à dosrugzak of broekzak mee te nemen. Zo kan je er in alle omstandigheden gemakkelijk bij. Omdat hun afmetingen ideaal zijn voor kleine handjes, hebben we ook verschillende zaklampen voor kinderen. Zij kunnen die op wandeltochten gebruiken, maar ook op de camping of bij 'kamperen' in de tuin met hun vriendjes.


  Krachtige zaklampen voor alle avonturen

  Voor een intensiever of regelmatiger gebruik, vooral als je meerdere dagen gaat rondtrekken, raadt DECATHLON aan om een zaklamp met een minimum van 100 lumen te gebruiken. Dat garandeert een krachtigere verlichting en een betere autonomie, zeker als je voor een Geonaute ledlamptorches LED GEONAUTE met twee standen gaat. In krachtige modus zijn deze lampen ideaal om je weg te verlichten als je je snel voortbeweegt, bijvoorbeeld als je in het donker gaat fietsen of mountainbiken. Deze zaklampen komen met een stuursteun. De spaarstand geeft dan weer iets minder licht, maar gaat wel langer mee. Dit maakt het de ideale bondgenoot voor wandelingen in de schemering of in het donker. Kies ten slotte op vlak van gewicht best voor een wandelzaklamp van minder dan 200 gram.


  Zaklampen voor alles

  We willen ook nog meegeven dat zaklampen een krachtige noodoplossing zijn voor verlichting. Leg er een in een la, in het handschoenkastje, of in je motortas, zodat je altijd verlichting binnen handbereik hebt.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU