Kimono's en gordels

Kimono's en gordels

Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Geslacht
Filteren op Merk
Filteren op Kleur
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€290
6 kleuren
Outshock

Karateband 2,50 m wit

(27)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
Vanaf
€299
Domyos

Effen gordel 2,50 m

(3)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€490
Outshock

Band voor martial arts piqué 3,00 m groen

(23)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
15 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 688 Beoordelingen in de winkels en online

  Maak kennis met karate en kies je uitrusting

  De vechtsport karate biedt talrijke voordelen en is zowel voor kinderen als volwassenen een geschikte sport. DECATHLON vertelt je wat de voordelen van deze vechtsport zijn en geeft je advies over het benodigde materiaal voor deze vechtsport.

  De basisbeginselen van karate

  Als vechtsport afkomstig uit Japan is karate een sportdiscipline met aanvals- en verdedigingstechnieken. De verschillende lichaamsdelen worden ingezet: vingers, open en gesloten armen, voorarmen, voeten, ellebogen, knieën. We raden je ten zeerste een karate-uitrusting aan als bescherming. Een karate-uitrusting van DECATHLON bevat handschoenen, scheen- en voetbeschermers of voetbeschermers ... De karatehandschoenen beschermen de vuisten, vingers en polsen van karateka's. De scheen- en voetbeschermers worden gedragen bij wedstrijden, voor zover dat is toegestaan. Alles hangt af van de beoefende stijl. Om aan de vechtsport karate te doen, moet je sowieso een katoenen kimono, doorgaans wit, dichtgebonden met een gordel, dragen. Bij karate worden de graden weergegeven door de kleuren van de gordel.

  De toegestane technieken bij karate

  Wie karate beoefent, moet zich verplicht aan een aantal principes houden, zeker bij wedstrijden. Slagen onder de gordel zijn verboden. Een been lichten om de tegenstander uit zijn evenwicht te brengen, is dan weer wel toegelaten. Het is verboden om een tegenstander op de grond te slaan. Slagen met open handen, met de zijkant van de hand, zijn ook verboden. Dankzij het naleven van al deze regels blijft karate een discipline met erg weinig blessures, wat trouwens voor elke vechtsport het geval is. Bij wedstrijden is de puntentelling erg variabel en hangt ze vooral af van de toegelaten regels tijdens die wedstrijd.

  Levering

  Bij Decathlon geniet je van een efficiënte levering. Je kunt veilig online betalen en we bieden je een kwaliteitsvolle klantenservice.

  Schenk een sportieve verrassing!

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU