Karperaas

Karpervissen voeden zich hoofdzakelijk op de bodem van het water. Er zijn 4 grote aasfamilies om ze te vangen. Boilies, pellets, wormen, zaden.

Karperaas
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Merk
Filteren op Price
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€150
Caperlan

Boilienaald voor karpervissen

(5)
BEST BEOORDEELD
€890
Starbaits

Vloeibare lokstof Hot karpervissen 200 ml

(3)
124 Producten
4.5/5 Op basis van 809 Beoordelingen in de winkels en online

KARPERVISSEN.

Vissen brengt vele technieken samen en hiervoor is gespecialiseerd materiaal vereist. Karpervissen kan je verdelen in drie afzonderlijke delen: de voorbereiding, het voeren, en het vissen. Het zal afhangen van de keuze van uw aas wat het resulstaat zal zijn van deze drie stappen. Volg het advies van DECATHLON bij de keuze van aas.


DE CRITERIA VOOR HET KIEZEN VAN UW AAS.

Het is essentieel om uw aas te kiezen voordat u gaat vissen. Een slechte voorbereiding gaat gepaard met verloren tijd en terug naar huis gaan met lege handen! DECATHLON, raadt u aan uw aas te kiezen afhankelijk van de vis die je hoopt te vangen en hun grootte. U heeft de keuze tussen natuurlijk aas en kunstmatig aas: wormen, droge vliegen, schaaldieren, levend aas... .


VERSCHILLENDE LOKAAS VOOR KARPERVISSEN.

Maïs is een klassieker! Naast karper, zal het een groot aantal vissen aantrekken. Integendeel, zijn boilies exclusieve aas voor karper die zijn er erg dol op. Spicy, drijvende, fruitig of vlees... DECATHLON heeft een ruim aanbod van alle geuren en kleuren en maakt het zo makkelijk voor iedereen om ook de grotere exemplaren te vangen. Met pellets of de tijgernoot, heeft u makkelijk bewaarbaar aas. Voor karper, hebt u de keuze: lupine, kikkererwten, pindanoot... sommige karper specialisten gebruiken zelfs honden eten!