Karperaas

XTREM STICK MIX - Beschikbaar in april

Onze ingenieurs bedachten de XTREM 900 Stick Mix om je hengelstekken meteen heel aanlokkelijk te maken. Dankzij de horizontale en verticale verspreiding van dit product baken je je stek zichtbaar en duurzaam af, de karpers zullen ertoe aangetrokken worden.

Ontdek hier
Stickmix
Aas
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Merk
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€400
product.listing.models.
Caperlan

Boilies voor karpervissen Wellmix 14 mm Strawberry 1 kg

(81)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
KEUZE VAN ONS TEAM
€1100
product.listing.models.
Caperlan

Boilies voor karperhengelen XTREM 900 20 mm 1 kg aardbei

(11)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
48 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • nieuwe collectie
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 897 Beoordelingen in de winkels en online

  KARPERVISSEN.

  Vissen brengt vele technieken samen en hiervoor is gespecialiseerd materiaal vereist. Karpervissen kan je verdelen in drie afzonderlijke delen: de voorbereiding, het voeren, en het vissen. Het zal afhangen van de keuze van uw aas wat het resulstaat zal zijn van deze drie stappen. Volg het advies van DECATHLON bij de keuze van aas.


  DE CRITERIA VOOR HET KIEZEN VAN UW AAS.

  Het is essentieel om uw aas te kiezen voordat u gaat vissen. Een slechte voorbereiding gaat gepaard met verloren tijd en terug naar huis gaan met lege handen! DECATHLON, raadt u aan uw aas te kiezen afhankelijk van de vis die je hoopt te vangen en hun grootte. U heeft de keuze tussen natuurlijk aas en kunstmatig aas: wormen, droge vliegen, schaaldieren, levend aas... .


  VERSCHILLENDE LOKAAS VOOR KARPERVISSEN.

  Maïs is een klassieker! Naast karper, zal het een groot aantal vissen aantrekken. Integendeel, zijn boilies exclusieve aas voor karper die zijn er erg dol op. Spicy, drijvende, fruitig of vlees... DECATHLON heeft een ruim aanbod van alle geuren en kleuren en maakt het zo makkelijk voor iedereen om ook de grotere exemplaren te vangen. Met pellets of de tijgernoot, heeft u makkelijk bewaarbaar aas. Voor karper, hebt u de keuze: lupine, kikkererwten, pindanoot... sommige karper specialisten gebruiken zelfs honden eten!

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU