Rodpods en beetverklikkers

karpervissen kan worden beoefend met maximaal 4 hengels. De hengels worden op de rodpod geplaatst, waardoor u handen vrij zijn om het volgende lokvoer klaar te maken.

Rodpods en beetverklikkers
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
Type
Merk
Prijs
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€350
Caperlan

Set voor- en achterstukken rodpod voor karpervissen zwart

(11)
BEST BEOORDEELD
Vanaf
€650
3 kleuren
Caperlan

Bankstick voor kapervissen Carp Stick 50/80

(35)
19 Producten
4.5/5 Op basis van 171 Beoordelingen in de winkels en online

KARPERVISSEN.

Karpervissen is een populaire sport zowel bij de amateurs al bij de professionals. Allen zijn ze het er over eens dat een goede beetmelder noodzakelijk is voor een record vangst. Met het volgen van het advies van DECATHLON, kunt u zicht het beste voorbereiden voor uw volgende vissessie.


ESSENTIEEL MATERIAAL VOOR KARPERVISSEN.

Wonderbaarlijke vissen bestaat niet. Het is het resultaat van een zorgvuldige voorbereiding en veel geduld. In een paar woorden, de voorbereiding bestaat uit het controleren en plaatsen van zijn vistmateriaal, bereiden van het aas en het identificeren van vis en de locatie. Op deze pagina, kunt u zich een idee vormen van het nodige materiaal om te gaan karpervissen. Van het aas tot de bivaktent, alles is voorzien om de karper die u weg zal kruisen te vangen!


HET DETECTIEMATERIAAL.

Het detectiesysteem is een must voor het karpervissen. De beetmelders zorgen ervoor dat de meest toegewijde vissers reageren bij het minste gebeep om een mooi monster uit het water te halen. Wat de weersomstandigheden ook mogen zijn, uw beetmelder begeleidt u overal! DECATHLON adviseert u om uw beetmelder te kiezen op haar waterdichtheid. Het is grotendeels dit criterium dat de levensduur van uw materiaal bepaalt.


DE INSTELLINGEN VAN UW BEETMELDER.

Onder alle beschikbare instellingen, u moet speciale aandacht besteden aan de gevoeligheid en het volume. Dit zijn de meest nuttige basis instelligen! In het geval van regen, zal u het volume verhogen, terwijl bij andere gelegenheden u het volume lager zal willen om discreet te blijven.