Peddels, handpompen en accessoires

Peddels, handpompen en accessoires
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Price
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€2,99 -33%
€199
Tribord

Reparatieset voor opblaasbare kajak, 6 plakkertjes

(9)
BEST BEOORDEELD
€9000
Itiwit

Demonteerbare en verstelbare kajakpeddel X500 2-delig 210-220 cm

(1)
56 Producten
4.0/5 Op basis van 785 Beoordelingen in de winkels en online

DE IDEALE UITRUSTING OM TE KAJAKKEN VIND JE BIJ DECATHLON.

Heb je zin in avontuur? Decathlon biedt je al het nodige materiaal voor boten, kajaks en paddles. Om te kajakken heb je namelijk specifiek materiaal nodig dat is aangepast aan de omstandigheden: vaar je bijvoorbeeld langs de kust of op een rivier, alleen of in groep, in je vrije tijd of in wedstrijdverband?


Waarom onze kajakaccessoires gebruiken?

Kinderen ontdekken het kajakken vaak op school of op zomerkampen. Zo blijft het kajakken zijn reputatie behouden van een leuke sport waarin je je volop kunt uitleven. Bovendien kun je deze populaire sport zowel op een meer als in sterke stroming beoefenen én train je er alle spieren van je bovenlichaam mee. Om te kajakken heb je sterk materiaal nodig, zodat je in alle veiligheid kunt genieten van je kajaktochten.


Ruime keuze aan kajakaccessoires

Voor jou of voor je kinderen... bij Decathlon vind je gegarandeerd de accessoires die je zoekt! Ontdek onder meer onze uitstekende kajaks om onbezorgd je favoriete sport te beoefenen. Onze kajaks zijn te verkrijgen voor 1 persoon of voor 2 personen. Om het vervoer te vergemakkelijken bieden we bovenop de klassieke modellen ook opblaaskajaks aan. Bovendien kun je bij Decathlon ook terecht voor een set roeispanen of peddels. Maar er is meer! Ontdek ons uitgebreide gamma kajakaccessoires: broeken, transportzeilen of kajaktrolleys zijn slechts enkele voorbeelden uit het aanbod. Decathlon heeft niet alleen al het nodige materiaal in huis om te kajakken, maar ook waterdichte jassen en spraytops om weer en wind te trotseren.