Padelkledij heren

Padelkledij heren

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
BEST BEOORDEELD
€2000
BEST BEOORDEELD
€2000
ECODESIGN
Vanaf
€1000
BEST BEOORDEELD
€2500
€4400
€4400
Vanaf
€4400
€4400
4.5/5 Op basis van 345 Beoordelingen in de winkels en online

PADELKLEDING COLLECTIE 2021

Bij Decathlon vind je allerlei padelkleding voor heren: sweaters, trainingspakken, padeluitrustingen voor clubs, T-shirts en polo's, shorts en broeken, jassen en ook diverse accessoires (polsbandjes, petten enz.). Bovendien hebben we onze catalogus padelkleding voor heren uitgebreid met de officiële sets van het WPT.


HOE DE JUISTE PADELKLEDING KIEZEN

- Aangepast aan het weer: afhankelijk van de periode van het jaar heb je kleding nodig die ademend of warm is. In de zomer kies je voor padelkleding die de transpiratie afvoert zodat je droog blijft tijdens het spelen. In de winter daarentegen raden we kleding aan die isoleert tegen de kou zodat je lichaam op de juiste temperatuur blijft, tegelijk moet je je wel nog gemakkelijk kunnen verplaatsen.
- Stof: er zijn drie vezels die veel bewegingsvrijheid en speelcomfort bieden. Allereerst is er polyester, een duurzame vezel die je helpt om droog te blijven en ongehinderd te bewegen. Ten tweede is er katoen, een vezel die zorgt voor comfortabele kleding. Een kledingstuk zal bij voorkeur bestaan uit een mengeling van die twee vezels. Tot slot is er elastaan, een vezel die de stof rekbaar maakt en ook goed bestand tegen vaak wassen.
- Soort kledingstuk: T-shirt, polo, short, sweater, broek ... er bestaan oneindig veel kledingstukken waarin je comfortabel padel kan spelen! We raden kleding met korte mouwen/pijpen aan zodat je je gemakkelijk kan verplaatsen en ongehinderd kan bewegen. Bijvoorbeeld een short, T-shirt of polo. Maar bij koud weer kan je beter starten met kleding met lange mouwen/pijpen die je uittrekt wanneer je opgewarmd bent. Bijvoorbeeld een jas, sweater of trainingspak.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken