Accessoires petanque

Accessoires petanque
Filters
Terug naar paginalijst
Ingedeeld naar
Type
Prijs
kies volgens
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€195
Geologic

Zeemvel petanqueballen

(32)
BEST BEOORDEELD
€1299
Geologic

Halfstijf etui petanque

(79)
9 Producten
4.5/5 Op basis van 674 Beoordelingen in de winkels en online

Decathlon helpt je om de juiste accessoires voor petanque te kiezen

Net als boogschieten en darten is petanque een sport die je in je vrije tijd kunt beoefenen, maar ook een die je op competitieniveau kunt spelen. Wat je niveau ook is en wat je wilt bereiken, Decathlon zorgt ervoor dat de sport nog leuker wordt en helpt je om de juiste accessoires voor petanque te kiezen.


De accessoires voor petanque, een uitrusting voor meer comfort of plezier

Decathlon kent de eisen van deze sport, die je onder vrienden of in een club kunt beoefenen, door en door. De petanque accessoires voor vrijetijdsspelers maken deze gezellige uurtjes nog comfortabeler dankzij de opbergetuis voor je petanqueballen of je cochonet. Maar ook als je in een club speelt en petanque een echte competitiesport voor je is, kan Decathlon je helpen om de meest geschikte accessoires te vinden.


De accessoires voor petanque voor wie beter wil worden in het gooien

Dankzij de adviezen van Decathlon kan je niet alleen elk onderdeel van je de petanquepetanquemateriaal zelf kiezen, je kunt ook de juiste petanque accessoires kiezen om ze in alle omstandigheden te kunnen gebruiken. De ballenraper voorkomt dat je last krijgt van je rug, en zal al snel een onmisbaar accessoire worden.