Petanqueballen

Ontdek onze recreatie en competitie petanqueballen!

Ballen
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Maat
Filteren op FREQUENTIE
Filteren op Prijscategorie
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€500
Geologic

8 kunststof petanqueballen

(131)

Dit product is niet online verkrijgbaar.
 
BEST BEOORDEELD
€7000
Geologic

3 halfzachte petanqueballen voor competitie Delta

(39)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
ONZE BESTSELLER
€800
2 kleuren
Geologic

3 petanqueballen, recreatief, gegroefd

(109)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
12 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Geen enkele van deze producten is beschikbaar in Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.5/5 Op basis van 610 Beoordelingen in de winkels en online

  Petanqueballen, één dynamische sport!

  Petanque is een sport die je zowel recreatief als in competitie kunt beoefenen, het is een vrijetijdsspel dat niet alleen in de zomer, maar ook tijdens de rest van het jaar populair is. Deze precisiesport berust hoofdzakelijk op de kwaliteit van de ballen die je gebruikt. Decathlon begeleidt je op je zoektocht naar accessoires, voor volwassenen of kinderen, die aangepast zijn aan jouw manier van petanque spelen.


  Het belang van de juiste ballen

  De keuze zal gebaseerd zijn op je specialiteit als speler, zelfs voor liefhebbers. Die specialiteiten zijn: tireur, pointeur of milieu. Voor elke stijl gebruik je bij voorkeur aangepaste petanqueballen voor recreatie en petanqueballen voor competitie. De diameter, samenstelling en het gewicht maken het verschil. Het is ook belangrijk om te kiezen voor materiaal dat aangepast is aan je lichaamsbouw zodat spelen een genoegen blijft. Daarnaast moet je rekening houden met het soort terrein, hiervan hangt het af of je voor gladde of gegroefde ballen kiest.


  Petanqueballen voor elke leeftijd en elk niveau

  Kinderen zien volwassenen het spel spelen en willen dat vaak graag imiteren. Decathlon heeft speciale sets met plastic petanqueballen ontwikkeld.Volwassenen die gewoon petanque willen spelen als leuk tijdverdrijf kunnen kiezen voor sets die aangepast zijn aan verschillende soorten terreinen. Maar wie aan wedstrijden wil deelnemen, kan beter kiezen voor petanqueballen die zijn goedgekeurd door de F.I.P.J.P.


  Nuttige accessoires

  Het is heel belangrijk dat je je petanquespel met zorg behandelt. Stop het materiaal daarom in een opbergtas voor petanqueballen. In deze tas zijn de ballen goed beschermd en makkelijk mee te nemen. Buutjes en petanqueringen zijn andere onmisbare petanque accessoires.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU