Mini-chaps

Mini-chaps

Hulp bij je keuze
Hoe kies ik mijn minichaps?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
Minichaps voor kinderen ruitersport 100 Mesh zwart
2 models available
€1500
Minichaps ruitersport voor volwassenen 100 Mesh bruin
2 models available
€1700
Minichaps ruitersport volwassenen 500 kunstleer zwart
2 models available
€4500
Minichaps voor paardrijden kinderen 100 Mesh marineblauw
€1500
Leren minichaps voor ruitersport volwassenen 560 tweede keus bruin
2 models available
€4300
4.3/5 Op basis van 623 Beoordelingen in de winkels en online

Minichaps voor het paardrijden: comfortabel en praktisch

Als je aan paardrijden doet moet je er zeker van zijn dat je de juiste kleding draagt. Jodphur boots en minichaps zijn essentieel in je paardrij outfit. Minichaps Minichaps kunnen worden gezien als een alternatief voor stugge paardrijlaarzen. Dit houdt in dat minichaps en boots eigenlijk de traditionele rijlaarzen kunnen vervangen waardoor je kunt genieten van meer comfort. Minichaps zijn over het algemeen soepel en hebben verschillende lengte en breedte maten. Daarnaast zijn ze eenvoudig schoon te houden en je kunt ze eenvoudig aan en uittrekken als het in de zomer warm is.


Hoe gebruik ik mijn minichaps?

Paardrijchaps worden om het onderbeen heen geslagen, vaak in combinatie met boots. De chaps van Fouganza zijn met elastiek te sluiten waardoor het goed aan je been aansluit. Wanneer je minichaps gebruikt zul je ze over je schoenen heen moeten dragen. Het is wel belangrijk om stevige schoenen te gebruiken zoals boots. Daarnaast zullen paardrijchaps je kuiten beschermen tegen wrijving. Paardrijchaps zijn absoluut essentieel om veilig paard te rijden.


Materiaal van minichaps

Bij Decathlon hebben we de keuze uit minichaps van leer, rubber of synthetisch materiaal. Voor de startende ruitersporters zijn mini chaps eenvoudig en comfortabel om te bevestigen en handig in gebruik. Omdat deze mini chaps ook je benen moeten beschermen is het belangrijk de juiste lengte en kuitmaat te weten. Volg het advies van de Decathlon experts voor het bepalen van de juiste maat!


Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over minichaps kun je terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en meestal zijn er testzones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken