Rijlaarzen

Rijlaarzen

Ben jij op zoek naar goede paardrijlaarzen voor wedstrijden of trainingen? Bij Decathlon hebben we een mooi assortiment paardrijlaarzen voor zowel beginnende als gevorderde ruiters. Koop daarom je rijlaarzen bij Decathlon.

Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Geslacht
Filteren op Maat
Filteren op WEERSOMSTANDIGHEDEN
Filteren op SPORTIEF NIVEAU
Filteren op Type
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€1300
Fouganza

Rijlaarzen voor kinderen Schooling zwart

(209)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
KEUZE VAN ONS TEAM
€6000
Fouganza

Rijlaarzen voor volwassenen LB 500 zwart

(60)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
16 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
 • Eindereeks
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 594 Beoordelingen in de winkels en online

  Paardrijlaarzen bij Decathlon om je veiligheid te garanderen

  Een essentieel item in je garderobe voor iedere discipline in het paardrijden zijn een paar paardrijlaarzen. Het zijn niet zomaar een paar laarzen! Het uiterlijk van je laarzen draagt bij aan het artistieke aspect van het paardrijden. Rijlaarzen zijn gemaakt van leer en zorgen ervoor dat ruiters er goed uit zien tijdens wedstrijden, demonstraties en andere shows. Maar net als alle ruiter uitrustingen heeft Decathlon iets wat niet alleen aan je wensen voldoet maar ook aan je niveau. Als je net begint met paardrijden of je zoekt laarzen voor je kinderen dan kun je het best rubberen laarzen kiezen omdat ze erg comfortabel en flexibel zijn. Ondanks de populariteit van boots en minichaps blijven paardrijlaarzen een absolute must.


  Plezier en comfort in een paar rijlaarzen!

  Bij paardrijlaarzen gaat het natuurlijk niet alleen om uiterlijk. Ze zijn er voor je veilig en bieden comfort tijdens het paardrijden. Jouw rijlaarzen beschermen je benen tegen de wrijving van het zadel. Met hakken die ontworpen zijn voor het aansporen van je paard, zijn rijlaarzen ook de beste manier om te voorkomen dat je voet door de beugel glijdt. Rijlaarzen komen in direct contact met zowel je paard als de grond en de laarzen van Decathlon zijn ontworpen om te beschermen tegen de kou en vocht. Dus nu is het tijd voor jou om jouw favoriete model te kiezen, kies je voor laarzen met een voering voor koud weer of iets ruimer zodat je dikke sokken of fleece voeringen kunt gebruiken. Dit is allemaal mogelijk.


  Advies op maat van Decathlon sport experts

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over paardrijlaarzen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU