Zadeldoeken

Zadeldoeken voor paarden

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
Dempend zadeldek voor paard 900 zwart/bruin
€4000
Zadeldek voor paard en pony anatomisch 500 marineblauw
€2500
Zadeldek voor paard en pony 540 wijnrood
€2500 −28%
€1800
*Van 1/8/2021 en zolang de voorraad strekt
VERLAAGDE PRIJS
ZADELDEK VOOR PAARD EN PONY 100 DONKERROOD
€1000
Verlaagde prijs voordien: €1300
Dressuurdek voor paard 900 marineblauw
€4000
ZADELDEK VOOR PAARD EN PONY 500 ELEKTRISCH BLAUW
€2000
ZADELDEK VOOR PAARD EN PONY 500 STRAS BOURGOGNEROOD
€2500
3 models available
FOUGANZA ZADELDEK VOOR PAARD EN PONY 500 STRAS BOURGOGNEROOD (85) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
ZADELDEK VOOR PONY 100 EENDENBLAUW
€1300
FOUGANZA ZADELDEK VOOR PONY 100 EENDENBLAUW (14) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
Zadeldek Sentier ruitersport ruiterwandelingen bruin
€3500
FOUGANZA Zadeldek Sentier ruitersport ruiterwandelingen bruin (5) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
BEST BEOORDEELD
Zadeldek voor dressuur ruitersport paarden Grippy wit
€3000
FOUGANZA Zadeldek voor dressuur ruitersport paarden Grippy wit (4) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
Zadeldek voor paardrijtochten Escape zwart
€5000
FOUGANZA Zadeldek voor paardrijtochten Escape zwart (1) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
Zadeldek voor dressuur ruitersport Strass zwart
€3000
FOUGANZA Zadeldek voor dressuur ruitersport Strass zwart (5) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
4.6/5 Op basis van 496 Beoordelingen in de winkels en online

ZADELDOEKEN

Een zadeldoek ter bescherming van de rug van het paard of de pony tegen de wrijving van het zadel. Zadeldoek dressuur, zadeldoek jumping, western zadeldoek, ...


WELKE UITSNIJDING VOOR UW DECATHLON ZADELDOEK?

De uitsnijding van uw doek is zeer belangrijk bij het maken van uw keuze. Het doel van een zadeldoek is ter bescherming van uw zadel tegen het zweet voor uw paard. Denk eraan de afmetingen van uw zadel te nemen vóór het maken van uw keuze. Een model met grip zal maken dat uw zadeldoek op zijn plaats zal blijven tijdens uw activiteit. Mocht het nodig zijn zijn er zadeldoeken die uitgesneden en verstevigd zijn aan de schoft. Afhankelijk van uw smaak, kunt u vervolgens kiezen voor een doek in de vorm van een zadel of een klassieke sjabrak.


WELK MATERIAAL VOOR EEN AANGEPAST ZADELDOEK?

Het nodige onderhoud van uw materiaal zal afhangen van de materiaalkeuze, maar ook het comfort van uw paard. Liever een katoenen hypoallergeen zadeldoek voor het onderhoudsgemak of een zadeldoek in schapenvacht voor het comfort dat met zicht meebrengt. Als u een intensieve discipline beoefend of uw paard zweet overvloedig, dan liever een zadeldoek met honingraat voor een betere ventilatie en het optimale drogen.


DE DIKTE VAN UW DECATHLON ZADELDOEK

Bij paardrijden, brengt een dik zadeldoek evenveel comfort voor de ruiter als voor zijn paard. Echter, moeten we ervoor zorgen dat in geen geval het zadel te nipt is anders zal een dik zadeldoek zorgen voor drukpunten.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken