Zadeldoeken

Zadeldoeken voor paarden

Als ruiter wil je graag een mooi zadeldekje hebben. Bij Decathlon hebben we verschillende kleuren zadeldekjes van goede kwaliteit die comfortabel zijn voor je paard. Koop daarom nu je zadeldek bij Decathlon.

Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Kleur
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€1300
4 kleuren
Fouganza

Zadeldek Schooling ruitersport paard en pony rood

(85)

Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
BEST BEOORDEELD
€5000
Fouganza

Zadeldek voor paardrijtochten Escape zwart

(3)

 
ONZE BESTSELLER
€2500
Fouganza

Zadeldek ruitersport paard en pony 500 Jump donkergrijs


Verzonden binnen 1 werkdag vanuit ons magazijn
 
12 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
Functionaliteit niet beschikbaar voor Mijn winkel (Winkel veranderen)
  4.0/5 Op basis van 420 Beoordelingen in de winkels en online

  ZADELDOEKEN

  Een zadeldoek ter bescherming van de rug van het paard of de pony tegen de wrijving van het zadel. Zadeldoek dressuur, zadeldoek jumping, western zadeldoek, ...


  WELKE UITSNIJDING VOOR UW DECATHLON ZADELDOEK?

  De uitsnijding van uw doek is zeer belangrijk bij het maken van uw keuze. Het doel van een zadeldoek is ter bescherming van uw zadel tegen het zweet voor uw paard. Denk eraan de afmetingen van uw zadel te nemen vóór het maken van uw keuze. Een model met grip zal maken dat uw zadeldoek op zijn plaats zal blijven tijdens uw activiteit. Mocht het nodig zijn zijn er zadeldoeken die uitgesneden en verstevigd zijn aan de schoft. Afhankelijk van uw smaak, kunt u vervolgens kiezen voor een doek in de vorm van een zadel of een klassieke sjabrak.


  WELK MATERIAAL VOOR EEN AANGEPAST ZADELDOEK?

  Het nodige onderhoud van uw materiaal zal afhangen van de materiaalkeuze, maar ook het comfort van uw paard. Liever een katoenen hypoallergeen zadeldoek voor het onderhoudsgemak of een zadeldoek in schapenvacht voor het comfort dat met zicht meebrengt. Als u een intensieve discipline beoefend of uw paard zweet overvloedig, dan liever een zadeldoek met honingraat voor een betere ventilatie en het optimale drogen.


  DE DIKTE VAN UW DECATHLON ZADELDOEK

  Bij paardrijden, brengt een dik zadeldoek evenveel comfort voor de ruiter als voor zijn paard. Echter, moeten we ervoor zorgen dat in geen geval het zadel te nipt is anders zal een dik zadeldoek zorgen voor drukpunten.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU