Zadeldoeken

Zadeldoeken voor paard en pony

Skip categories Skip categories
€5500 −36%
€3500
*Van 3/12/2022 en zolang de voorraad strekt
€5500 −36%
€3500
*Van 3/12/2022 en zolang de voorraad strekt
€5000
ZADELDEK VOOR PAARD EN PONY 900 ZWART
ZADELDEK VOOR PAARD EN PONY 900 ZWART
FOUGANZA

ZADELDEK VOOR PAARD EN PONY 900 ZWART

(99)
Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
ECODESIGN
€4000
ECODESIGN
€4000
ECODESIGN
€4000
4.6/5 Op basis van 1431 Beoordelingen in de winkels en online

ZADELDOEKEN

Een zadeldoek ter bescherming van de rug van het paard of de pony tegen de wrijving van het zadel. Zadeldoek dressuur, zadeldoek jumping, western zadeldoek, ...


WELKE UITSNIJDING VOOR UW DECATHLON ZADELDOEK?

De uitsnijding van uw doek is zeer belangrijk bij het maken van uw keuze. Het doel van een zadeldoek is ter bescherming van uw zadel tegen het zweet voor uw paard. Denk eraan de afmetingen van uw zadel te nemen vóór het maken van uw keuze. Een model met grip zal maken dat uw zadeldoek op zijn plaats zal blijven tijdens uw activiteit. Mocht het nodig zijn zijn er zadeldoeken die uitgesneden en verstevigd zijn aan de schoft. Afhankelijk van uw smaak, kunt u vervolgens kiezen voor een doek in de vorm van een zadel of een klassieke sjabrak.


WELK MATERIAAL VOOR EEN AANGEPAST ZADELDOEK?

Het nodige onderhoud van uw materiaal zal afhangen van de materiaalkeuze, maar ook het comfort van uw paard. Liever een katoenen hypoallergeen zadeldoek voor het onderhoudsgemak of een zadeldoek in schapenvacht voor het comfort dat met zicht meebrengt. Als u een intensieve discipline beoefend of uw paard zweet overvloedig, dan liever een zadeldoek met honingraat voor een betere ventilatie en het optimale drogen.


DE DIKTE VAN UW DECATHLON ZADELDOEK

Bij paardrijden, brengt een dik zadeldoek evenveel comfort voor de ruiter als voor zijn paard. Echter, moeten we ervoor zorgen dat in geen geval het zadel te nipt is anders zal een dik zadeldoek zorgen voor drukpunten.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken