T-shirts, polo's en hemden

T-shirts, polo's en hemden ruitersport

Skip categories Skip categories
€2000 −40%
€1200
*Van 1/8/2022 en zolang de voorraad strekt
Vanaf €3000 −33%
€2000
*Van 1/8/2022 en zolang de voorraad strekt
4.7/5 Op basis van 770 Beoordelingen in de winkels en online

DE VERSCHILLENDE TYPE POLO'S

De DECATHLON teams bieden verschillende soorten ruitersport artikelen aan zo kan u deze sport beoefenen in de ideale omstandigheden. Inderdaad, deze sport dient te worden voorzien van specifieke kledij evenals specifieke bescherming. DECATHLON heeft verschillende polo's beschikbaar, afhankelijk of u de occasionele of regelmatige ruiter bent. Hier vindt u paardrijpolo's voor kinderen, paardrijpolo's voor volwassenen en ook voor tieners.


DE EIGENSCHAPPEN VAN ONZE POLO'S

Onze polo's zijn ontworpen in een elastisch en zacht weefsel. Hun natuurlijke materiaal is zeer comfortabel om te dragen en geeft een essentieel comfort aan de ruiter die geniet van de echte vrijheid. Het materiaal van de polo's wast gemakkelijk en vergemakkelijkt strijken. Polo's met mogelijkheid tot korte mouwen of lange mouwen. Vergeet zeker ook geen aandacht te geven aan de rest van de ruiterkledij.


POLO'S MET STIJL

Onze ruiterpolo's zijn voorzien van verschillende borduur en drukwerken. Enkelen hebben hun stijl te danken aan de topstitchings of esthetische afbeeldingen die afgestemd zijn op de kleuren. De uitsijding in de rug is afgerond ter dekking van de nieren van de ruiter. DECATHLON heeft een selectie gemaakt van de shirts voor de ruiters die perfect bij de rijbroeken passen.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken