T-shirts, polo's en hemden

T-shirts, polo's en hemden ruitersport

Bij Decathlon vinden we het belangrijk dat polo's comfortabel zitten en veel bewegingsvrijheid bieden. We hebben polo's en t-shirts in verschillende modellen en kleuren. Koop daarom je polo’s voor het paardrijden bij Decathlon.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
ECODESIGN
Damespolo met korte mouwen voor ruitersport 100 framboosroze
€1000
Verlaagde prijs voordien: €1300
ECODESIGN
Mouwloze paardrijpolo voor kinderen 500 Light roze/paars
€1000 −20%
€800
*Van 4/9/2021 en zolang de voorraad strekt
BEST BEOORDEELD
Paardrijpolo voor dames lange mouwen 500 petrolblauw
€1700
Paardrijpolo met lange mouwen voor meisjes 100 blauw en zwart
€1300
Mouwloze damespolo ruitersport 500 Mesh lichtroze en blauw
€1500 −33%
€1000
*Van 23/11/2021 en zolang de voorraad strekt
Polo korte mouwen ruitersport meisjes 140 PONY marineblauw roze/kaki motieven
€1300
Warm poloshirt voor paardrijden kinderen 500 WARM lange mouwen marineblauw
€1500
FOUGANZA Warm poloshirt voor paardrijden kinderen 500 WARM lange mouwen marineblauw (22) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
Polo met korte mouwen ruitersport 100 roze
€1000
FOUGANZA Polo met korte mouwen ruitersport 100 roze (74) Dit product is niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad.
4.6/5 Op basis van 889 Beoordelingen in de winkels en online

DE VERSCHILLENDE TYPE POLO'S

De DECATHLON teams bieden verschillende soorten ruitersport artikelen aan zo kan u deze sport beoefenen in de ideale omstandigheden. Inderdaad, deze sport dient te worden voorzien van specifieke kledij evenals specifieke bescherming. DECATHLON heeft verschillende polo's beschikbaar, afhankelijk of u de occasionele of regelmatige ruiter bent. Hier vindt u paardrijpolo's voor kinderen, paardrijpolo's voor volwassenen en ook voor tieners.


DE EIGENSCHAPPEN VAN ONZE POLO'S

Onze polo's zijn ontworpen in een elastisch en zacht weefsel. Hun natuurlijke materiaal is zeer comfortabel om te dragen en geeft een essentieel comfort aan de ruiter die geniet van de echte vrijheid. Het materiaal van de polo's wast gemakkelijk en vergemakkelijkt strijken. Polo's met mogelijkheid tot korte mouwen of lange mouwen. Vergeet zeker ook geen aandacht te geven aan de rest van de ruiterkledij.


POLO'S MET STIJL

Onze ruiterpolo's zijn voorzien van verschillende borduur en drukwerken. Enkelen hebben hun stijl te danken aan de topstitchings of esthetische afbeeldingen die afgestemd zijn op de kleuren. De uitsijding in de rug is afgerond ter dekking van de nieren van de ruiter. DECATHLON heeft een selectie gemaakt van de shirts voor de ruiters die perfect bij de rijbroeken passen.

Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken