LOOPSCHOENEN DAMES

LOOPSCHOENEN DAMES
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Maat
Filteren op Sportoefeningen
Filteren op FREQUENTIE
Filteren op Gewicht
Filteren op TYPE VOETAFROL
Filteren op Price
Filteren op Merk
Filteren op Kleur
Kleur
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€59,99 -46%
€3200
Kalenji

Hardloopschoenen voor dames Kiprun LD

(229)
BEST BEOORDEELD
€7000
Kalenji

Schoenen Kiprun Race Kalenji dames paars/geel

(1)
15 Producten
4.0/5 Op basis van 464 Beoordelingen in de winkels en online

De criteria om een loopschoen te kiezen

De keuze van de juiste loopschoenen voor heren, loopschoenen voor dames of loopschoenen voor kinderen is essentieel voor een loper. Je looppatroon, de ondergrond waarop je loopt, je loopfrequentie, lichaamsbouw… er zijn heel wat factoren om rekening mee te houden bij de keuze van een loopschoen. Laat je begeleiden door Decathlon in jouw keuze voor loopschoenen. Loopschoenen voor heren, dames en kinderen, we hebben het allemaal!


Doe de loopschoenentest

Men moet met zoveel verschillende factoren rekening houden bij de keuze van een paar loopschoenen, dat het soms moeilijk wordt om door het bos de bomen nog te zien… Gelukkig biedt Decathlon je een oplossing waarbij je door enkele vragen in de winkel te beantwoorden meteen de modellen gepresenteerd krijgt die het meest geschikt zijn voor jou. Loop je op de weg, de piste, op onverhard of de loopband, Decathlon heeft voor jou een paar loopschoenen. Ook voor kinderen is er een volledig en ruim aanbod loopschoenen beschikbaar.


Trailschoenen

Steeds meer mensen ontdekken het traillopen. Zich verplaatsen in de natuur, vaak over lange afstanden is iets wat meer en meer mensen aanspreekt. Het is daarom dat Decathlon een selectie van de beste trailschoenen voor heren of trailschoenen voor dames aanbiedt. Trailschoenen kenmerken zich vooral door de extra grip die ze bieden dankzij specifieke noppen aan de zool. Andere typische kenmerken van trailschoenen zijn een extra stevig bovenmateriaal, en extra stabiliteit voor op oneffen parcours.


Het onderhoud van loopschoenen

Door enkele simpele regels te volgen verleng je de levensduur van je loopschoenen. Idealiter heeft men meerdere paren loopschoenen zodat je kan afwisselen tussen verschillende paren. Op die manier hebben de dempende materialen in je loopschoenen meer tijd om te “rusten” tussen verschillende loopsessies. Dit is natuurlijk vooral van toepassing als je echt veel loopt. Loopschoenen reinigen doe je met een borstel en wat water, steek ze zeker nooit in de wasmachine en/of droogkast. Hierdoor beschadig je de vezels en de dempende materialen van je loopschoenen. Om je schoenen te laten drogen haal je de binnenzool er uit en steek je er wat krantenpapier in. Best je loopschoenen niet te dicht bij een warmtebron zoals een radiator plaatsen, hierdoor kunnen lijmen en andere materiaal te veel uitharden. Denk ten slotte ook aan geurvreters of een schoendeo om genante momenten te vermijden.