loopkledij kinderen

loopkledij kinderen
Filters
Terug naar paginalijst
Filteren op Type
Filteren op Geslacht
Filteren op WEERSOMSTANDIGHEDEN
Filteren op Maat
Filteren op Prijscategorie
Filteren op Kleur
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€300
Kalenji

Hoofdband voor atletiek print roze/violet

(3)
BEST BEOORDEELD
€1000
3 kleuren
Kalenji

Kiprun Care T-shirt atletiek voor kinderen, zeeblauw

(1)
29 Producten
Onze selectie
 • Onze selectie
 • Prijs stijgend
 • Prijs dalend
 • Kortingspercentage (dalend)
 • Populariteit
refinementByStore.notAvailableIn product.stock.store.defaultStoreName (refinementByStore.changeStore)

  storeselection.LocationInvitationText

  4.5/5 Op basis van 557 Beoordelingen in de winkels en online

  De goede loopkledij kiezen

  Of je nu regelmatig loopt, of slechts sporadisch, het is belangrijk te investeren in aangepaste loopkledij heren, loopkledij dames of loopkledij kinderen. Goede loopkledij laat toe de temperatuur te regelen tijdens de inspanning, en laat je in alle comfort en zonder irritaties bewegen.


  Welke loopkledij kiezen?

  Zeer belangrijk is dat je loopkledij aangepast is aan het seizoen en de klimatologische omstandigheden. Bij zacht en warm weer loop je gewoon in een short en t-shirt. Als het koud is doe je een loop tight aan of aansluitende loopbroek. Het voordeel van een tight is dat deze absoluut niet hindert tijdens het lopen, daar waar een lossere loopbroek niet altijd even comfortabel loopt. Boven je loopbroek draag je een t-shirt met lange mouwen, en als het kouder is een loopvest of loopfleece die goed ademt. Hierover kan je nog een windjack of of regenvest dragen. Een waterdichte vest is heel belangrijk om je isolerende kledij droog te houden tijdens het lopen! Kleed je in laagjes, dan kan je altijd nog een laagje uitdoen als je het te warm krijgt tijdens het lopen.


  Het belang van comfort tijdens het lopen

  Om de juiste kledij te kiezen, is het belangrijk om te passen. Je loopkledij moet aangenaam zijn om dragen; voldoende dicht bij het lichaam zodat er geen wind tussen de kledij en de huid kan komen, maar wel een goede bewegingsvrijheid bieden. Tijdens het passen; maak wat zwaaibewegingen met de arm, en neem enkele grote passen om zeker te zijn dat de kledij niet zou hinderen tijdens het lopen. Voor je comfort is het ook belangrijk loopkledij te kiezen die voldoende ademend is om een goede vochtregeling te verzekeren. Nu is het nog een kwestie van details; kies het aantal zakken, het soort sluiting en natuurlijk je favoriete kleur. Ontdek onze loopschoenen voor dames, loopschoenen heren, loopschoenen kinderen maar ook onze onderkledij dames en onderkledij heren.

  laat ze kiezen en schenk sport

  GEEF EEN E-GIFT CARD CADEAU