Accessoires kunstschaatsen

Kunstschaatsen accessoires

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Filter op prijs
€900
€500
BEST BEOORDEELD
€2200
€800
€400
DOEKJE VOOR SCHAATSMESSEN
DOEKJE VOOR SCHAATSMESSEN
OXELO

DOEKJE VOOR SCHAATSMESSEN

(4)
Morgen geleverd, indien besteld voor 20u
BEST BEOORDEELD
€500
Vetertrekker
Vetertrekker
OXELO

Vetertrekker

(7)
Morgen geleverd, indien besteld voor 20u
€1995
4.7/5 Op basis van 472 Beoordelingen in de winkels en online

HET BELANG VAN HET ONDERHOUD VAN JE KUNSTSCHAATSMATERIAAL


Je materiaal voor kunstschaatsen goed onderhouden is de beste manier om ervoor te zorgen dat het lang meegaat. Bescherm je kunstschaatsen daarom tegen de vochtige lucht van een schaatsbaan en tegen de belasting van je trainingen of wedstrijden (acrobatische figuren, sprongen en pirouettes). Gebruik daarvoor bijvoorbeeld blade covers, mesbeschermers, schaatshoezen of aangepaste veters. Die accessoires beschermen je, samen met aangepaste beschermingen, bij een eventuele val of overbelasting van je lichaam.


MESBESCHERMER EN SCHAATSHOEZEN: BETROUWBARE BESCHERMING


Messen zijn van nature heel kwetsbaar. Voor een goede bescherming gebruik je daarom best een mesbeschermer. Dankzij de veer in het midden kan je buiten de ijsbaan op je schaatsen wandelen zonder aan ondersteuning te verliezen. Ook schaatshoezen zorgen ervoor dat je schaatsen langer meegaan. Die zijn specifiek ontwikkeld om de schoenen tegen wrijving en slijtage te beschermen.


BIJ KUNSTSCHAATSEN HOORT VALLEN ERBIJ


Bij kunstschaatsen rijd je steeds meer en steeds complexere figuren, wat betekent dat je kunt vallen. Om met een gerust hart aan je sprong te beginnen, raden we daarom aan hierop te anticiperen en een beschermshort met schuim versteviging en een enkelbrace te dragen om je enkels niet te zwaar te belasten.


Voor het perfectioneren van je bewegingen raden we ook aan een spinner te gebruiken. Daarmee kan je thuis trainen en je beter voorbereiden op je pirouettes. Je kunt hiermee werken aan je evenwicht of je houding en je lichaam versterken, vooral die spieren die je nodig hebt voor het draaien van pirouettes.


BIJ DECATHLON VIND JE ALLE KUNSTSCHAATSACCESSOIRES


Bij DECATHLON vind je alle mogelijke accessoires en uitrustingen voor kunstschaatsen. Allemaal zijn ze ontwikkeld om je schaatsen te beschermen en ervoor te zorgen dat ze lang met je meegaan. Van opberghoezen tot mesbeschermers en van vetertrekkers tot spinners, je vindt bij ons alles wat je nodig hebt om vooruit te blijven gaan in je lievelingsdiscipline, zowel op als naast de ijsbaan.


Is het een geschenk? Laat ze kiezen Een cadeaubon schenken