Hoverboards

Hoverboards
Filters
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€29900
Tilshop

Hoverboard

(54)
BEST BEOORDEELD
€29900
Tilshop

Hoverboard

(54)
1 Producten
3.5/5 Op basis van 54 Beoordelingen in de winkels en online

Het beste van beide werelden: van tricks tot cruisen

Een waveboard is een zeer polyvalent board. Je kan er enerzijds lange afstanden mee overbruggen zonder één voet aan de grond te zetten. Anderzijds kan je dankzij de 2 aparte decks zeer veel verschillende combinaties en tricks verzinnen. De ervaring is dan ook helemaal anders op een skateboard, een longboard of een cruiser. Waverboards zijn ideaal voor beginners.


Cruisen op 2 wielen

De 2 wielen van een waveboard kunnen elks afzonderlijk 360° draaien. Zo kan je zonder één voet aan de grond te zetten snelheid maken en korte bochten nemen. Met een waveboard gebruik jeje hele lichaam. Het sturen en vertrekken komt namelijk niet alleen vanuit de benen, maar ook vanuit de heupen en schouders.


Uitrusting en bescherming

Voorkom letsels bij een eventuele val. Een helm is een absolute minimum. Voorzie ook knie-, pols- en elleboogbeschermers. Wie graag meer grip op het board heeft kan best skateschoenen gebruiken. Dankzij de rubberen zool blijven ze beter aan je waveboard kleven. Dankzij de speciaal ontworpen rugzakken van Decathlon neem je je board gemakkelijk overal mee naartoe.


Levering van al je spullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf € 29,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).