Tassen

Tassen
Terug naar paginalijst
kies volgens
Prijs
EERSTE TECHNISCHE PRIJS
€499
2 kleuren
Oxelo

Skatetas Play voor kinderen, 20 liter

(60)
BEST BEOORDEELD
€999
2 kleuren
Oxelo

Skatetas Fit voor volwassenen 32 liter

(28)
4 Producten
4.5/5 Op basis van 156 Beoordelingen in de winkels en online

Skates en rolschaatsen bij Decathlon

Veel kinderen die willen beginnen met skeeleren zijn nog jong en zijn daarom snel uit hun skeelers gegroeid. Een aantal skeelers van Decathlon zijn te verstellen en dit is super handig omdat de maat aangepast kan worden. Inlineskates worden veel tijdens de zomer gebruikt maar in principe kun je het hele jaar door skeeleren. Doordat het in België bijna overal vlak is, kun je eenvoudig mooie tochten maken. Let wel goed op tijdens het skeeleren voor valpartijen en zorg dat je goed voorbereid op pad gaat. Voor kinderen is het belangrijk om te skeeleren met de juiste bescherming zoals een helm, polsbescherming en kniebeschermers maar ook volwassenen moeten hier rekening mee houden.Bij Decathlon zul je voornamelijk skeelers van Oxelo, Fila en Powerslide vinden. Oxelo is een eigen merk van Decathlon en biedt skates, longboards en steps aan met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Er zijn veel verschillende soorten skeelers en het is belangrijk om de juiste inlineskates voor het juiste gebruik te kiezen. Bedenk daarom alvast of je vooral lange afstanden wilt gaan skaten of dat je het leuker vindt om korte stukjes te skaten.


Rolschaatsen

Ook voor rolschaatsen kun je bij Decathlon terecht. We hebben verschillende kleuren en speciaal voor wie oude tijden wilt laten herleven zijn deze klassieke items een ware must have.


Het verstellen van je skates

Je kunt een aantal modellen inlineskates van Oxelo verstellen en dit gebeurt in 4 stappen. 1. Open de hendel onderaan de skates. 2. Trek de voorkant van de schoen naar achteren. Als de schoen stevig vast zit kun je een beetje heen een weer bewegen totdat de schoen naar voren komt. 3. Zet de schoen op de juiste stand of maat. 4. Sluit de hendel goed zodat deze tijdens het skaten niet los kan komen. Het systeem heeft 4 verschillende maten en dit zorgt ervoor dat je kinderen langer van de inlineskates kunnen genieten. Het is daarnaast belangrijk om skates te kiezen die niet te zwaar zijn en dus lekker wendbaar zijn. Zware inlineskates zijn dus niet geschikt voor kinderen die net beginnen met skeeleren. Te grote skeelers laten de voeten schuiven in de schoen waardoor je kind een slechte techniek aanleert en dit kan valpartijen veroorzaken.


Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over skeelers kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en meestal zijn er testzones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.


Levering van je skeelers

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf € 29,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze klantenkaart).